Liga 1

Herea atacant!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bergodi e afectat de absente si pregateste surpriza: fostul "bancar" va juca in ofensiva

Buga a jucat cu dureri musculare la Cluj si nu a putut fi refacut pina ieri. Cristiano Bergodi l-a scos pe "Pele" din calcule pentru meciul cu Otelul si-l va inlocui cu Ovidiu Herea. Jucatorul transferat de la FC National se antreneaza de numai o saptamina cu Rapidul, dar are mari sanse sa fie titularizat astazi pe postul de atacant dreapta.

"Vreau sa marchez pentru suporteri. Transferul la Rapid a fost exact ceea ce mi-am dorit si abia astept sa debutez in Giulesti", a spus Herea. Bergodi a discutat in mod special cu fostul international de tineret in aceasta saptamina. "Mi-a explicat detalii tactice legate de sistemul 4-3-3. E o asezare diferita de cea pe care domnul Bergodi a folosit-o in Cotroceni", a explicat jucatorul. Herea a mai jucat atacant si la National, in sezonul trecut. Ultimul meci in care el a fost folosit in avanposturi a fost in urma cu 8 luni, contra lui Dinamo, in stefan cel Mare.



Herea a marcat pina acum 5 goluri in 36 de meciuri jucate in Liga I


Tridentul folosit de Bergodi in ofensiva va fi aproape complet remaniat contra Otelului. Doar Mazilu ramine, dintre titularii obisnuiti, ceilalti doi jucatori de atac fiind Herea si Burdujan, care-i inlocuiesc pe Buga si Cesinha. Burdujan a revenit la antrenamente saptamina aceasta, dupa o intindere musculara suferita cu o zi inainte de meciul cu U Cluj, de saptamina trecuta.


Intrarea pe stadionul Giulesti se va face la fel ca inainte, exceptind tribuna 0, unde accesul se face pe baza de carduri. si la tribuna a II-a au fost montati turnicheti, iar biletele tiparite sint unele noi, cu coduri de bate. Abonatii de la peluza a II-a vor cu tichetele vechi, urmind ca acestea sa le fie schimbate saptamina viitoare cu carduri. Copos vrea si el sa fie spectator: "O sa-mi cumpar bilet".



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.