Liga 1

Craiova, în alertă după reacțiile suporterilor: „Prin ceea ce ați făcut azi ați îngropat definitiv această echipă!”

Laszlo Balint, 43 de ani, a fost numit antrenor la CS Universitatea Craiova

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 13 iunie 2022

Laszlo Balint, 43 de ani, a fost numit antrenor la CS Universitatea Craiova.

Despre relația cu peluza, Balint a apreciat în conferința de presă de azi că "e foarte importantă susținerea fanilor noștri. Le transmit să aibă încredere". 

Numai că el a fost concediat de UTA și din cauza contrelor pe care le-a avut deseori cu susținătorii roș-albilor. Pe de altă parte, în timpul prezentării, a plouat efectiv cu comentarii negative pe pagina de Facebook a clubului. 

Majoritatea covârșitoare susține că Rotaru a făcut o mare greșeală despărțindu-se de Reghe, "aduceți jucători ca antrenor aveam", că succesorul său va rezista doar câteva meciuri pe banca juveților, "sper că vedem peste câteva săptămâni «Mulțumim Balint»", și unii amenință: "EU NU MAI CALC PE STADION. HOȚILOR!". 

„Toți antrenorii mai competenți (Bergodi, Pițurcă, Reghecampf) au plecat sau au fost alungați pentru că Rotaru nu vrea să investească mai mult”, „Unde nu-i cap, nici locul 1 nu este, maximum locul 5 în 2023, cu indulgență!”, „Prin ceea ce ați făcut azi ați îngropat definitiv această echipă!”, au mai scris fanii.

E revoltă în Craiova. Suporterii cred că am făcut greșeli peste greșeli. Noi sperăm ca timpul să ne dea nouă dreptate. Niciodată nu am fost contestați ca în acest moment. Noi trebuie să demonstrăm că ne-am făcut treaba bine 
- Mihai Rotaru, finanțator CS Universitatea Craiova

Laszlo Balint, prezentat la Universitatea Craiova + Sorin Cârțu: „Acestea sunt obiectivele”

Universitatea Craiova și-a prezentat noul antrenor, pe Laszlo Balint (43 de ani), în cadrul unei conferințe de presă.

>

Mie nu mi-a plăcut UTA, că ne-a bătut acolo, iar aici am făcut 0-0. Ce aș vrea să văd la Universitatea lui Balint e agresivitatea de la UTA. Vreau să văd presing, contra-presing. Cam asta a lipsit echipei noastre.

Au fost și lucruri bune pe vremea lui Laur, am dat goluri, dar vreau să nu mai văd așa multe înfrângeri. A fost un disconfort că am avut 11 înfrângeri în campionat și două în Cupă. Asta vrem să nu mai vedem la echipă. Sunt și clauze. Când nu sunt îndeplinite obiectivele, sunt discuții. Anul acesta, discuțiile cu Laurențiu au început pentru că nu am luat Cupa.

Sorin Cîrțu, președinte CSU Craiova

Mă bucur tare mult pentru încrederea conducerii. Vin foarte motivat, cu multă încredere. Sper să facem un sezon mai bun decât cel recent încheiat. Modul în care s-a prezentat fosta mea echipă, UTA, m-a recomandat. Voi încerca să implementez spiritul de a da tot pe teren. Vreau să implementez respectul pentru club, suporteri, oraș. Astfel, jucătorii dau tot.

Am fost în discuții cu Botoșani. Au fost discuții pe repede-înainte. Am ajuns duminică seara în oraș. Timpul ne-a presat cumva. Au fost lucruri agreate de ambele părți pentru ca echipa să aibă rezultate.

Laszlo Balint, antrenor CSU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.