Liga 1

Dumitru Dragomir: „Vă spun de ce l-a refuzat Rădoi pe Rotaru” + Convins că știe cine va lua titlul la anul

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 14 June 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat alegerea Universității Craiova de a-l numi pe Laszlo Balint (43 de ani) noul A1. 

„Corleone” a vorbit și despre refuzul lui Mirel Rădoi de a veni în Bănie. 

Dumitru Dragomir, despre noul antrenor de la Craiova

„Dacă Balint va avea rezultate, nu va avea probleme. O să îl lase un an, Rotaru e băiat serios”, a spus astăzi Dragomir în direct la Pro Arena. 

Ulterior, fostul președinte de la LPF a comentat și refuzul lui Rădoi: „Mirel are minte, dacă a refuzat! Să se ducă să se facă de râs? E ca la poker aici. Dacă îți iese bine, dacă nu... Rădoi, la ce bani are, de ce să riște? Cine riscă are de pierdut. 

Trebuie să te duci la cașcaval bine prăjit. Dacă nu poți să faci nimic, nu te duci”. 

Tot CFR ia titlul, cum am spus anul trecut și s-a adeverit. Așa spun și acum. Sunt singurii profesioniști. Aleargă după jucători de valoare

-Dumitru Dragomir, la Pro Arena

Laszlo Balint, noul antrenor al Universității Craiova:

Balint a fost prezentat pe 13 iunie, în cadrul unei conferințe de presă. Fostul tehnician de la UTA l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf.

„Mă bucur tare mult pentru încrederea conducerii. Vin foarte motivat, cu multă încredere. Sper să facem un sezon mai bun decât cel recent încheiat. Modul în care s-a prezentat fosta mea echipă, UTA, m-a recomndat. Voi încerca să implementez spiritul de a da tot pe teren. Vreau să implementez respectul pentru club, suporteri, oraș. Astfel, jucătorii dau tot”, a spus Balint, în cadrul conferinței de presă de prezentare.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.