Box

L-a lăsat lat! Fostul adversar al lui Tyson e investigat de poliție, după ce a făcut KO un scandalagiu pe străzile din Londra. Atenție, imagini dure!

Bărbatul lăsat lat de Julius Francis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 iunie 2022

Julius Francis (57 de ani), fost puglisit britanic la categoria grea, cu 48 de lupte în carieră, a lăsat lat un individ recalcitrant în fața unui local din Londra.

Un incident violent care-l are în prim plan pe fostul pugilist Julius Francis a devenit viral pe Twitter, cu zeci de mii de aprecieri și de distribuiri. 

Fostul boxer, care în 2000 a luptat împotriva lui Mike Tyson la Manchester, lucrează acum ca agent de pază în Londra.

VIDEO: Julius Francis, fost boxer, a lăsat lat un scandalagiu în fața unui local londonez

El și-a etalat calitățile de pugilist într-un videoclip devenit viral pe rețelele de socializare, în care lasă lat un scandalagiu cu un croșeu de dreapta. Totul s-a petrecut în fața localului BOXPARK Wembley.

>

Ce a condus la lovitura lui Julius? Respectivul bărbat s-a luat la harță cu staff-ul angajat la local și cu agenții de pază, pe care i-a înjurat și chiar bruscat. Când a ajuns în dreptul lui Julius, nu a apucat să spună multe cuvinte înainte de a fi doborât.

„Din câte am înțeles, Julius și echipa de securitate au petrecut 15 minute încercând să-i oprească pe acel bărbat și pe prietenii săi, care abuzau, scuipau și loveau clienții și membrii staff-ului. După ce a fost escortat, persoana respectivă s-a apropiat de Julius într-o manieră agresivă, iar el s-a apărat”, a scris Roger Wade, fondatorul BOXPARK.

Poliția a demarat o investigație. 

Julius Francis, într-un meci din 1999 // foto: Guliver/gettyimages

Julius Francis și-a început cariera în 1993 și a luptat pentru ultima dată în ring în 2006. Are 23 de victorii, 24 de înfrângeri și o remiză în palmares.

În 2000 a luptat cu Mike Tyson în Manchester. Americanul a câștigat printr-un KO tehnic în repriza a doua.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.