Liga 1

Adrian Mutu anunță două transferuri la Rapid: „Sper să semneze miercuri dimineață”

Adrian Mutu / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 iunie 2022

Adrian Mutu (43 de ani), tehnicianul celor de la Rapid, anunță că giuleștenii se vor întări în cel mai scurt timp cu două achiziții. Până în acest moment, alb-vișiniii au bătut palma doar cu Paul Iacob de la Chindia.

„Briliantul” n-a ezitat să-i pronunțe numele lui Valentin Costache, atacantul de 23 de ani care nu-și mai găsește locul la CFR Cluj

Fotbalistul cu patru titluri în Gruia pare să fie deja acontat de Rapid, Mutu declarând public că și-l dorește pe jucătorul pe care l-a avut sub observație și la Dinamo, când ocupa funcția de președinte, dar și la naționala U21.

Adrian Mutu anunță două transferuri la Rapid: „Sper să semneze miercuri dimineață”

„Sper să mai vină jucători. O să vedeți mâine (n.r. - miercuri) doi jucători. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurență între jucători, asta va da valoare lotului.

Mâine dimineață (n.r. - miercuri) sper să semneze cei doi. Vali Costache este o opțiune, da. Mi-l doresc pentru că îl știu și pentru că e valoros. Le mulțumesc băieților care au plecat pentru tot efortul depus și baftă în continuare!”, a anunțat Adrian Mutu, în dialogul purtat marți cu presa. 

Luni, Rapid a anunțat oficial, pe pagina de Facebook a clubului din Giulești, că s-a despărțit de 8 jucători. Printre fotbaliștii care nu mai intră în calculele lui Adrian Mutu se numără și Hlistei (27 de ani), Goge (30 de ani) sau Adrian Bălan (32), care au contribuit din plin la revenirea echipei în prima ligă, la finalul sezonului 2020-2021.

Rapid îl vrea și pe Ahmed Bani de la Dinamo

Din informațiile obținute de GSP.ro, Rapid insistă și pentru transferul mijlocașului Ahmed Bani (19 ani), de la Dinamo.

Dinamo cere 200.000 de euro pentru a renunțat serviciile lui Ahmed Bani, având nevoie de bani pentru a depăși problemele financiare. Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, îl vrea cu orice preț pe Bani, astfel că Angelescu și Șucu sunt gata să accepte pretențiile lui Dinamo, spun sursele Gazetei Sporturilor.

Astfel, Rapid e pregătită să ofere 200.000 de euro, urmând ca în această săptămână să existe o întâlnire între cele două cluburi pentru a se stabili modul în care se vor achita banii.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 25 mai » Poate Rapid să intre în lupta la titlu în sezonul viitor?

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.