Nationala

Edi, uite cine te-a îngenuncheat! „Tricolorii”, învinși de vârful care joacă în Coreea de Sud. A înscris mai multe goluri decât toți atacanții noștri în mandatul lui Iordănescu!

+32 Foto
Mugosa i-a umilit pe „tricolori” / Sursă foto: GSP

Articol de Liviu Manolache  —  miercuri, 15 iunie 2022

Stefan Mugosa, atacantul de 30 ani al Muntenegrului care ne-a înscris trei goluri în duelul din Nations League, joacă de patru sezoane în Coreea de Sud, la Incheon United, locul 8 în ultimul sezon.

Deja în a doua parte a carierei, Mugosa valorează doar 800.000 de euro pe Transfermarkt, însă, în ultimele partide, a înscris mai multe goluri decât au făcut-o atacanții României în tot mandatul lui Edi Iordănescu! Tot el ne dăduse gol și în meciul tur de la Podgorica.

Mugosa și-a început cariera la Buducnost și a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Mladost Podgorica, Kaiserslautern, FC Erzgebirge Aue, 1860 Munchen, Karlsruher și Sheriff Tiraspol.

România, umilită tur-retur de Muntenegru, o națională din care au lipsit cei mai valoroși jucători

Naționala României a fost masacrată în Giulești de o formație care adună jucători, în mare parte, de la cluburi anonime, fără istoric european. Excepțiile sunt puține, iar liderii echipei au fost în afara lotului din cauza accidentărilor.

13 noiembrie 1977este data ultimului meci în care un adversar marca de trei ori pe terenul „tricolorilor”. Safet Susic puncta atunci în Romania-Iugoslavia 4-6

Nici pe hârtie, nici ca nume, naționala lui Miodrag Radulovic nu ridică mari semne de exclamare. În absența vedetelor Savic și Jovetic,  în primul „11” aliniat contra „tricolorilor”, în Giulești, au fost în mare parte anonimi, unii veniți de la cluburi modeste precum Incheon United, Sutjeska, Tobol sau MTK Budapesta. 

FOTO / Cele mai tari imagini din confruntarea România - Muntengeru

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.