Nationala

Burleanu, Stoichiță și Bodescu au mers la vestiare, imediat după rușinea cu Muntenegru: „Nu putem vorbi înaintea lui Edi”

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 15 June 2022

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3. După umilința trăită de „tricolori” în Giulești, cei mai importanți oameni din FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță și Gabriel Bodescu, au coborât la vestiare pentru a discuta cu fotbaliștii care au scris o nouă pagină neagră din istoria primei reprezentative. 

Abătuți și îngândurați după un nou meci în care au fost apostrofați non-stop de suporteri, cei trei au fost surprinși de reporterii GSP în timp ce se îndreptau agale către vestiarul „tricolorilor”.

Nu putem vorbi noi înaintea lui Edi”, s-au rezumat să declare federalii, fără să mai facă alte comentarii.

Au fost în vestiar, au fost alături de jucători. Federația ne-a oferit cele mai bune condiții, vrea să le mulțumesc pentru toată susținerea”, a comentat Edi Iordănescu, la interviul acordat la final.

VIP-urile, blocate în parcare 

După meci, VIP-urile care au urmărit meciul de la tribuna oficială din Giulești nu au putut ieși din parcare. Motivul? De teama unor revolte ale suporterilor, jandarmii au închis porțile, temându-se că ultrașii vor provoca stricăciuni.

Burleanu, contestat la România - Muntenegru

Facțiunile dure ale ultrașilor care încurajează echipa națională au continuat protestele la adresa lui Răzvan Burleanu și la meciul cu Muntenegru din Giulești. Astfel, pe durata primei reprize, șeful FRF a avut de îndurat nenumărate lozinci jignitoare din partea fanilor din toate punctele stadionului.

Omul din fruntea Federației a fost ținta grupurilor de suporteri la toate cele trei meciuri disputate până acum în Nations League, iar partida cu Muntenegru, ultima a „tricolorilor” din această lună, n-a făcut notă discordantă.

Ultrașii din gruparea naționalistă „Uniți sub Tricolor” l-au transformat pe Burleanu în inamicul public numărul unu marți seara. L-au înjurat în permanență și i-au dedicat și un mesaj prin care-i solicitau demisia:

„Opt ani fără nicio realizare / Demisia ți-o așteptăm cu ardoare”, scria pe mesajul afișat la una dintre peluze, destinatarul fiind, evident, Răzvan Burleanu, pe care ultrașii l-au numit, printre altele, „securist”.

Clasamentul actualizat în grupa României

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.