Liga 1

Sperietoare pentru stelişti

Articol de Eduard Apostol, Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dănciulescu se antrenează de ieri purtînd pe faţă masca pe care o va folosi şi la derby.

Site-ul www.dinamovisti.ro a prezentat ieri, în exclu­si­vi­ta­te, masca de protecţie pe care Ionel Dănciulescu o va purta la derby-ul de duminică . Fabricat la comandă, după ce atacantului de 31 de ani i s-a luat mulajul feţei, accesoriul a fost purtat ieri prima oară de către golgeterul cam­pio­na­tu­lui. Miercuri, el folosise o mască de probă.

Dănciulescu încă mai resimte dureri după ce Dilevski i-a produs o fisură de piramidă nazală în urmă cu 9 zile la meciul cu U Cra­io­va (4-4), dar fotbalistul a declarat că vrea să joace neapărat împotriva Stelei. “O să mă obişnuiesc cu masca, fac orice sacrificiu pentru a-mi ajuta echipa în derby. Nu e important că joc eu, cu mască sau fără, ci şi să învingem”, a mărturisit fotbalistul.

1.200 de euro a costat masca atacantului dinamovist.

“Parcă te urmăreşte cineva”

Ştefan Mardare, stoperul lui FC Vaslui şi al naţionalei de tineret, a jucat şi el în acest sezon cu o astfel de mască pe faţă după o fractură de piramidă nazală. “Singura problemă e că ai impresia că te urmăreşte cineva, că îl ai pe unu’ în coastă! Dar partea bună e că, astfel, eşti mai atent. Eu n-am avut probleme nici cînd am sărit la cap, am jucat două meciuri cu masca. Depinde cum e făcută, dar dacă i s-a luat mulajul feţei, «Danciu» nu cred să aibă probleme”, a zis Mardare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.