Nationala

Cadrul revoltător surprins de camerele TV imediat după dezastrul cu Muntenegru! Ce făceau oficialii FRF

România și Muntenegru, 0-3, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 iunie 2022

Imediat după finalul meciului dintre România și Muntenegru, 0-3, camerele TV s-au mutat pe oficialii din tribune.

În timp ce spectatorii îi fluierau pe tricolorii lui Edi Iordănescu, camerele TV îi arătau pe Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori a FRF, Andrei Vochin - consilierul lui Răzvan Burleanu și Aurel Țicleanu, membru în Comisia Tehnică, în timp ce râdeau și conversau cu nonșalanță. 

Lucian Burchel, in dreapta

Imaginea a fost taxată și de Cătălin Țepelin, redactorul-șef al GSP, în cele 7 scurte după meciul de aseară: 

Tocmai se încheiase o nouă umilință a naționalei, dar lui Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori a FRF, nu-i păsa neam, ba chiar se distra ca la o calificare. Mesaj: "Las-o, bă, că merge și-așa ...". Întrebarea e până când va mai merge așa?! Că, vorba lui Traian Tomescu, justițiarul care-i amenința pe impertinenți cu bastonul în studioul Procesului Etapei la începutul anilor 2000, se va strânge și lațul ăla la un moment-dat.

1este nota primită de Edi Iordănescu din partea GSP pentru felul în care a pregătit dezastrul cu Muntenegru

Mihai Stoica îi face praf pe Iordănescu și Burleanu

„Am crezut că nu poate fi mai rău după meciul din Muntenegru. Meciul din Bosnia ne-a dat speranţă, prima repriză din Finlanda ne-a bucurat. Acum a fost un dezastru total. Acum avem explicaţii.

Selecţionerul a făcut erori mari. Cei mai buni jucători ai noştri cu Finlanda au fost interii, Cicâldău şi Olaru, care n-au jucat tot meciul. Iar vrei să inventezi fotbal? N-ai inventat suficient cu Cristea la închidere? A jucat cu Ştefănescu pe un post pe care nu l-a jucat niciodată. Totul a fost gândit greşit la meciul ăsta.

Noi trebuie să înghiţim explicaţia cu oboseala? Ce facem cu Chiricheş, care are o vârstă şi a jucat toate meciurile? Băieţii ăştia, Olaru, Tavi, n-au jucat. Am avut senzaţia că întâlnim o echipă foarte slabă, care nu exista pe teren. Am zis că n-au cum să ajungă la o fază fixă, că nu legau pase.

Asta e a doua echipă a Muntenegrului, prima e cu Savic, Jovetic, Marusic. Ne-a dat trei goluri Musgosa, care joacă la o echipă anonimă din Coreea de Sud”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

>

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.