Nationala

Edi Iordănescu, întrebat despre Anglia - Ungaria 0-4 » Cum a răspuns selecționerul

+12 Foto
Edi Iordănescu / Sursă foto: Captură FRF TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 iunie 2022

ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3. La 30 de minute după eșecul usturător suferit în Giulești, Edi Iordănescu a fost întrebat la conferința de presă cum ar caracteriza victoria uriașă a Ungariei, 4-0 în Anglia.

În seara în care România a fost călcată în picioare de Muntenegru, rivala Ungaria a produs un rezultat uluitor în grupa ei din Nations League! A învins în deplasare Anglia cu 4-0, maghiarii fiind lideri într-o grupă din care mai fac parte, pe lângă naționala Albionului, Germania și Italia! Edi Iordănescu a refuzat să facă o comparație între cele două. 

Edi Iordănescu: „Refuz să cred că fotbalul românesc nu are perspective”

„Nu aş face o paralelă cu Ungaria, trebuie să ne acceptăm situaţia şi statutul, să tragem concluziile care sunt greu de digerat, sunt triste. Suntem aici, trebuie să vedem ce e de făcut şi să luăm deciziile corecte. 

Pentru că eu refuz să cred că fotbalul românesc nu are perspective, că nu are potenţial. Dar s-au făcut lucruri pe care trebuia să le facem diferit”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă de aseară.

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare

Ungaria a spulberat Anglia aseară (4-0), are 5-0 în două confruntări directe cu insularii și e prima în „grupa de foc” a Ligii Națiunilor.

În seara în care „tricolorii” erau devorați acasă de modestul Muntenegru, 0-3, Ungaria își continua asediul asupra marilor puteri continentale. Surprinzătoarea echipă a lui Marco Rossi a făcut să dispară Anglia.

După 1-0 la startul Ligii Națiunilor, 4-0 chiar la Wolverhampton. 5-0 la general în fața Albionului! Cinci goluri marcate, zero primite! La pauză, era 1-0 pentru maghiari, gol Roland Sallai (16). În ultimele 20 de minute, oaspeții au mai înscris de trei ori. Același Sallai (70), plus Zsolt Nagy (80) și Gazdag (89).

Ungaria e prima în cea mai dificilă grupă de Nations League, cu 7 puncte în 4 etape, deasupra Germaniei (6), Italiei (5) și Angliei (2). Ultima e aproape de retrogradarea în Liga B. Tot aseară, într-o altă partidă, Germania - Italia 5-2. La centru a fost Istvan Kovacs.

VIDEO Edi Iordănescu nu vrea să plece după România - Muntenegru 0-3: „Trebuie să facem o analiză la rece”

>

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în meciul Anglia - Ungaria 0-4

+12 Foto
Ungaria a demolat Anglia în deplasare / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.