Nationala

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj i-a dat lui Anghel Iordănescu înainte de România - Muntenegru: „Ce i-am zis s-a și întâmplat!” + Atac la Edi: „Face pe inventatorul!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 iunie 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit ce mesaj i-a trimis lui Anghel Iordănescu

„Puteți să îl întrebați pe Anghel Iordănescu și să aflați ce mesaje i-am trimis eu. Să îl întrebați ce mesaj i-am trimis înainte de meciul cu Finlanda, după ce am aflat că o să joace Tavi Popescu titular. I-am spus să stea liniștit, că dacă vor juca cu Tavi vom câștiga. Și așa a fost. 

Cu o zi înainte de meciul cu Muntenegru i-am trimis mesaj că, dacă nu îl va băga pe Tavi Popescu, vom mânca o bătaie de nu ne vedem. Și uitați ce bătaie am luat. 

Mereu am zis că, dacă nu joacă Tavi, vom lua bătaie. S-a făcut dreptate! Nu îl bagi pe Tavi Popescu, bătaie! Dar Edi vrea să îmi arate mie că el e deștept și face doar ce vrea el. 

Acum face și pe inventatorul. În meciul cu Muntenegru a făcut invenții. Cu Ștefănescu a inventat ceva. E inventator. Din cauză că are răutate față de mine își face rău lui, dar și jucătorilor. Face rău României și suporterilor”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport. 

Tavi Popescu a fost rezervă în meciul de marți seară. A intrat în minutul 57, la 2-0 pentru Muntenegru. Nu și-a pus amprenta pe jocul României, fiind notat cu 4 de Gazeta Sporturilor. 

VIDEO Adrian Porumboiu, dezamăgit de atitudinea lui Edward Iordănescu: „Arată a resemnare!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.