Conference League

Cârțu pune presiune pe Laszlo Balint: „Nu se mai acceptă. Ce ni s-a întâmplat anul trecut să fie învățătură de minte”

Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 iunie 2022

CS Universitatea Craiova va juca împotriva lui KF Vllaznia Shkodër, în turul doi preliminar din Conference League.

Sorin Cârțu, președintele oltenilor, declară că o eliminare în fața echipei din Albania ar fi de condamnat. În sezonul trecut, Universitatea a fost eliminată de o altă echipă albaneză, Laci, scor 0-1 la general, în turul doi din Conference League.

Cârțu: „Să ți se întâmple anul trecut și să nu înveți nimic, ar fi ceva de condamnat”

Vllaznia a terminat campionatul Albaniei pe locul 5, însă s-a calificat în cupele europene datorită câștigării Cupei. Revenită în prima ligă în urmă cu trei ani, KF Vllaznia e, însă, una dintre formațiile de tradiție din Albania, cu 9 titluri și 8 Cupe în palmares.

„Am înțeles că sunt la vreo 100 de kilometri de Tirana (n.r. - capitala Albaniei). Nu avem nicio scuză, ce ni s-a întâmplat anul trecut să fie învățătură de minte. Să tragem niște concluzii radicale și comportamentul să fie altfel.

Nimic nu se mai acceptă, de tipul cum a fost anul trecut. Ar fi o rușine și pentru noi, și pentru fotbalul românesc în general (n.r. - dacă Universitatea Craiova va fi eliminată de Vllaznia). Să ți se întâmple anul trecut și să nu înveți nimic, ar fi ceva de condamnat”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.