Liga 1

Cum a ratat fundașul dorit de Becali transferul la FCSB: „Eu am vrut să-l iau, dar el a fost fraier și a prelungit” + Câți fundași își dorește să aducă patronul roș-albaștrilor: „Nu mă mai hazardez”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 iunie 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a recunoscut că l-a dorit pe Alin Șeroni (35 de ani), fundașul central de la FC Botoșani.

Latifundiarul a declarat că transferul a picat deoarece fundașul și-a prelungit contractul cu echipa lui Valeriu Iftime, iar FCSB nu mai dă bani pe jucători.

Șeroni joacă la Botoșani din sezonul 2019-2020, când a fost adus de la UTA. În acest sezon de Liga 1, fundașul central a bifat 31 de meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Gigi Becali l-a vrut pe Șeroni

„Șeroni a fost fraier și a prelungit contractul cu Botoșani. Eu am vrut să-l iau, dar el a prelungit cu Botoșani. O să luăm sigur un fundaș central, poate doi. 

E și ăla de care a zis Stoican că e cel mai bun, Lixandru, îl avem și pe Ovidiu Popescu. E posibil să luăm doi, dar nu mă mai hazardez”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

După accidentarea lui Cristea de la echipa națională și plecarea lui Nedelcu la Farul, FCSB are în lot 3 jucători care ar păutea acoperi poziția de fundaș central: Denis Haruț, Mihai Lixandru și Ovidiu Popescu.

Haruț este de proveniență fundaș dreapta, în timp ce Mihai Lixandru, revenit din împrumutul de la Mioveni, a jucat mijlocaș central în 29 de meciuri.  Ovidiu Popescu este de asemenea mijlocaș central, iar în ultimele sezoane a fost folosit pe poziția de fundaș dreapta.

VIDEO. FCSB a început pregătirea de vară. Imagini de la antrenament

>

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.