Liga 2

Zăvăleanu a anunțat plecarea unei vedete de la Dinamo: „Azi îi desfacem contractul”

Steliano Filip, în centru, nu va mai continua la Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 June 2022

Steliano Filip (28 de ani), unul dintre puținii jucători din „vechea gardă” rămași în club după retrogradarea în liga secundă, se va despărți de Dinamo. Anunțul a fost făcut de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Cu Steliano Filip am ajuns la o înțelegere, vom desface astăzi contractul. Consider că pretențiile noastre nu sunt exagerate, iar echipa la care va ajunge va fi de acord cu condițiile noastre”, a transmis Zăvăleanu, în coferința de 40 de minute de azi.

Fotbalistul mai avea contract cu Dinamo încă un an și era unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot, având un salariu de 7.000 de euro pe lună, plus bonusuri. Neplătit de două luni, lui Filip i s-a promis în iarnă că Dinamo nu se va opune plecării lui în vară, doar că nu gratis, ci pe o sumă mai mult decât acceptabilă. 

În sezonul recent încheiat, Filip a bifat 25 de meciuri în toate competițiile, reușind 4 pase de gol.

Imediat după retrogradare, Steliano Filip a oferit un interviu în care a declarat că demiterea lui Flavius Stoican, fostul antrenor al „câinilor roșii”, a fost o greșeală uriașă.

„Dacă vreți punctul meu de vedere... cu tot respectul pentru Dusan Uhrin, greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican. Vă spun și de ce: atunci vestiarul era împărțit în 7, nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau între ei. 

Când a fost Flavius acolo ne-a unit pe toți, a fost atmosfera foarte bună. Nu s-a ținut cont că Flavius nu a avut lotul complet la dispoziție. Au fost ba suspendați, ba accidentați, ba infectați cu coronavirus. 

Când am fost bine, atunci s-a dorit schimbarea lui. Nu mă refer la domnul Zăvăleanu aici, e singurul pe care l-am simțit aproape de echipă și care și-a dorit cu adevărat. Știu în mare cine și de ce (n.r. - l-a schimbat pe Stoican). Din DDB. Au fost niște orgolii”, spunea Filip, la Digi Sport. 

Zăvăleanu anunță lotul lui Dinamo pentru liga secundă: „Vor fi peste 25 de jucători”

Tot azi, Zăvăleanu a oferit informații și despre nucleul de jucători cu care Dinamo va porni la drum în liga secundă: 

„În cea mai mare măsură, lotul este constituit. Vor veni și foarte mulți jucători în probe. Vor fi peste 25 de jucători în lot, să vedem în ce măsură vor rămâne toți aici. Moura și Buleică au semnat, vor continua la echipă”, a anunuțat administratorul judiciar al „câinilor”.

VIDEO Zăvăleanu, conferință de presă despre viitorul lui Dinamo: „Suporterii sunt indispensabili acestei echipe”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.