Liga 1

Becali s-a sucit: „Gata, aduc 3 jucători! Bag peste 1 milion de euro în transferuri, mâine încep”

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că va cumpăra 3 jucători în perioada următoare, doi fundași centrali și un atacant, toți străini.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 iunie 2022

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că va cumpăra 3 jucători în perioada următoare, doi fundași centrali și un atacant, toți străini.

Deși a anunțat că nu va mai investi în această vară, Becali s-a răzgândit, enervat fiind de atitudinea Federației și de hegemonia celor de la CFR Cluj. Acum, finanțatorul roș-albaștrilor declară că va investi mai mult de un milion de euro.

Gigi Becali, patron FCSB: „Vreau 3 jucători. Iau și străini, ce să fac?!”

Am luat hotărârea azi. Ca să pot lua atitudine în România, trebuie să demonstrez întâi eu, ca să nu mai poată câștiga ei campionatul. Trebuie bătaie, bătaie, să terminăm campionatul la 10 puncte de CFR Cluj. De mâine fac transferuri. 

N-am vrut să mai fac, dar când aud ce se vorbește pe la Federație, «Bărbăție», «Îmi asum», ce e asta, ne batem joc, râdeți de noi? Nu știm ce înseamnă bărbăție?! Mediocritatea în teren o acceptați de 8 ani, de când sunteți acolo.

Nu vă spun pe cine transfer încă. Nu pot, nu se spune. Mâine încep. Vreau 3 jucători! Doi fundași centrali și un atacant. Din străinătate, toți! Eu zic că sunt buni, dar nici eu nu-i cunosc. Mai iau și stăini. Păi, ce să fac? Dă-mi fundași centrali români buni, sunt?! Îi iau cu bani, nu sunt liberi. Mai mult de 1 milion de euro investesc!”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Până în acest moment, FCSB nu a transferat pe nimeni în fereastra de mercato.

FCSB, adversară accesibilă în primul tur din Conference League: FC Saburtalo sau FK Partizani

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.