Liga 1

A rămas fără PlayStation în cantonamentul Farului: „Știu cine l-a luat. Avea probleme cu păcănelele...”

PlayStation 3, consola care i-a fost „subtilizată” lui Sipovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 iunie 2022

Enes Sipovic (31 de ani), fotbalist bosniac trecut prin Liga 1, dezvăluie că în perioada petrecută la fosta echipă Farul Constanța unul dintre coechipieri i-a furat consola PlayStation.

Enes Sipovic a ajuns în România în 2009, când a semnat cu Oțelul Galați. Ulterior a jucat la Petrolul, iar între ianuarie și iunie 2012 a fost împrumutat la fosta echipă Farul Constanța.

În scurta perioadă petrecută la clubul dobrogean, Sipovic a avut parte de o experiență neplăcută. Unul dintre colegi i-a furat consola pentru jocuri video în timp ce erau într-un cantonament.

VIDEO: Enes Sipovic povestește cum un coleg de la Farul i-a furat consola

>

„Eram în cantonament la Farul. Când vii în «casa» mea, ușa e deschisă, niciodată nu pun lacătul. Ușa a fost deschisă, a intrat cineva și mi-a furat PlayStationul.

Lumea nu știe asta. Cred că știu cine l-a luat, știe și el că eu știu (n.r. - râde). Avea probleme cu «păcănelele, probabil avea datorii”, a povestit Sipovic la GSP Live.

Cel mai probabil, Sipovic se referă la un PlayStation 3. Următoarea generație a apărut în 2013.

În prezent jucător în India, la Kerala Blasters, Sipovic a jucat 9 meciuri la Farul, care-l împrumutase pentru o jumătate de sezon de la Oțelul.

Între timp, brandul Farul a fost preluat de clubul lui Gheorghe Hagi, Viitorul, care operează din 2021 sub numele FCV Farul Constanța.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.