Stiri extrasport

Fotomodelul despre care s-a scris că ar fi cu Ionuț Radu, distracție pe iaht cu un fotbalist de la Chelsea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 iunie 2022

Carolina Stramare, 23 de ani, fostă câștigătoare a Miss Italia în 2019, despre care s-a scris în presa din Italia că ar fi iubita lui Ionuț Radu, a fost surprinsă pe un iaht alături de un alt fotbalist: Marcos Alonso, de la Chelsea Londra.

În urmă cu aproape două săptămâni, presa din Italia și România a scris despre o nouă poveste de iubire care îi implica pe portarul român de la Inter, Ionuț Radu, și pe Carolina Stramare.

Zvonurile au apărut după ce pe profilul fotomodelului au apărut mai multe story-uri în care apare în compania lui Ionuț Radu și în ipostaze apropiate față de el. Mai mult, presa italiană a scris că ei ar fi fost în aceeași perioadă în Monte Carlo, în ceea ce părea o vacanță în cuplu.

+32 Foto
Carolina Stramare, fosta iubită a lui Ionuț Radu

Carolina Stramare, pe iaht alături de Marcos Alonso

Idila lor e pusă, însă, sub semnul întrebării după ce au apărut fotografii cu Carolina petrecând pe un iaht alături de Marcos Alonso, fundașul de la Chelsea Londra. 

Totuși, în imaginile apărute în presă, Marcos Alonso apare petrecând mai mult timp cu un alt fotomodel, în timp ce Carolina e una din mulții prieteni care erau pe iaht. Toată distracția a avut loc în apele de lângă Ibiza. 

Carolina Stramare, colecție de fotbaliști

Pe lângă Ionuț Radu și Marcos Alonso, Carolina a fost văzută și în preajma altor fotbaliști. În luna februarie s-a scris că ar fi cu Dusan Vlahovic, fotbalistul lui Juventus.

+32 Foto
Carolina Stramare, fosta iubită a lui Ionuț Radu

Citește și alte știri mondene: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.