Liga 1

Lovitură pentru campioana CFR Cluj: „Conducerea societății trebuie să obțină minimum un milion de euro pentru jucător”

FC Voluntari a stabilit prețul de transfer în cazul portarului Mihai Popa (21 de ani). CFR Cluj trebuie să plătească un milion de euro pentru a-l aduce în Gruia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 iunie 2022

FC Voluntari a stabilit prețul de transfer în cazul portarului Mihai Popa (21 de ani). CFR Cluj trebuie să plătească un milion de euro pentru a-l aduce în Gruia. 

Dan Petrescu vrea să își definitiveze lotul înaintea debutului în preliminariile Ligii Campionilor. Una dintre principalele ținte este portarul Mihai Popa, desemnat de LPF cel mai bun în stagiunea recent încheiată din Liga 1. 

Consiliul de Administrație al celor de la FC Voluntari a stabilit că Popa nu poate pleca pe o sumă mai mică de un milion de euro. 

Mihai Popa, cotat la un milion de euro

„Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor. Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității. 

Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii. În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător. 

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj”, se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari.

1.000.000 de euroeste cota lui Mihai Popa, potrivit Transfermarkt

Ce transferuri a oficializat CFR Cluj în această vară:

  • Vito Hammershoy - Mistrati (29 de ani), mijlocaș central
  • Karlo Muhar (26 de ani), mijlocaș central
  • Karlo Brucic (30 de ani), fundaș stânga
  • Christopher Braun (30 de ani), fundaș dreapta
  • Denis Kolinger (28 de ani), fundaș central

VIDEO Valeriu Răchită, despre CFR Cluj și drumul către grupele europene: „Nu va avea probleme”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.