Nationala

Pițurcă e chemat înapoi la naționala României: „Îi plătesc eu salariul, 20-40.000 € pe lună, cât e nevoie!”

Dumitru Dragomir îl vrea pe Victor Pițurcă selecționer, în locul lui Edi Iordănescu, care are în continuare sprijinul FRF.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 June 2022

Dumitru Dragomir îl vrea pe Victor Pițurcă selecționer, în locul lui Edi Iordănescu, care are în continuare sprijinul FRF.

Fostul președinte al LPF a venit chiar și cu o propunere pentru șefii FRF. Dragomir susține că este gata să-i achite el salariul antrenorului de 66 de ani.

Dumitru Dragomir îl vrea pe Pițurcă selecționer: „Îi plătesc eu salariul”

„Dacă pleca Iordănescu era una. Dar nu trebuia demis. Eu l-am sfătuit să plece.

Trebuie să aducă un profesionist, unul cu performanță în spate, unul care are calificări. Sunt atâția. Chiar dacă sunt bătrâni. Dacă au minte, de ce să nu îi pună? Alții afară caută bătrânii, iar noi îi ducem la cimitir. 

Îi plătesc eu salariul lui Pițurcă. Îi dau 20.000 de euro pe lună, timp de un an. Poate mai găsesc pe cineva, pe Viorel Păunescu, Giovanni Becali, pe Borcea sau Nețoiu și îi dăm 40.000. 

Mă, dacă Pițurcă nu califică echipa, să mă împușcați, mă fraților! Omul sfințește locul, bă. Băi fraților, ne-a calificat de trei ori și nu îl pui măcar consilier? Din acești tineri, Pițurcă scoate sigur 2-3”, a spus Dumitru Dragomir la Pro Arena.

  • Liber de contract din ianuarie 2020, când a fost demis de la CSU Craiova, Pițurcă a avut 3 mandate pe banca naționalei: iunie 1998-decembrie 1998, decembrie 2004-aprilie 2009 și iunie 2001 și 2014. 
  • A contribuit la calificarea la EURO 2000, EURO 2008 și EURO 2016.

Știm totodată că cei mai mulți dintre jucători își doresc să facă performanță în tricoul echipei naționale și să le aducă bucurii suporterilor noștri, alături de staff-ul tehnic. Am discutat și am hotărât să continuăm colaborarea. Echipa națională parcurge un moment dintre cele mai dificile din ultimii zece ani
- Răzvan Burleanu

VIDEO Enes Sipovic, despre lipsurile naționalei României: „Nu există patriotism”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.