Campionate

Michael Ballack, într-o relație cu o prietenă a fiului decedat anul trecut » Diferență de 24 de ani între cei doi

+31 Foto
Sophia Schneiderhan // foto: louisa-models.de

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 June 2022

Michael Ballack (45 de ani), fost fotbalist la Bayern Munchen și Chelsea, a fost zărit în ipostaze tandre alături de Sophia Schneiderhan, model în vârstă de 21 de ani și o prietenă a fiului său, Emilio, care a decedat în 2021.

La mai puțin de un an de la moartea unuia dintre fiii săi, Emilio, Michael Ballack se iubește cu una dintre prietenele apropiate ale acestuia. Este vorba despre Sophia Schneiderhan, model în vârstă de 21 de ani.

Cei doi au fost zăriți sărutându-se la Art Basel, un târg de artă contemporană (foto mai jos), scrie Daily Mail, care citează publicația germană Bild. Anterior, Michael și Sophia fuseseră văzuți împreună și într-un cartier din Berlin.

FOTO: louisa-models.de

Michael Ballack, într-o relație cu o prietenă a fiului decedat în 2021

Idila dintre cei doi a luat startul la mai puțin de un an de la moartea lui Emilio Ballack, fiul mijlociu al fostului mare fotbalist, care a decedat în august 2021, în urma unui accident de ATV.

Sophia și Emilio erau prieteni apropiați, conform sursei citate. Noua iubită a lui Michael Ballack activează în industria modellingului de la 13 ani.

Idila cu Michael Ballack nu este prima în care există o diferență semnificativă de ani față de partener. Când avea 18 ani, Sophia s-a iubit cu un bărbat în vârstă de 27 de ani la acea vreme.

Michael Ballack // foto: Imago Images

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.