Liga 4

Eric anunță numele afaceristului care va investi la noul club din Mediaș: „Facem o echipă curată și sănătoasă!” + Alți 2 sponsori interesați de proiect

Giuliano Hulio, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Instagram @ oliver27rj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 iunie 2022

Eric de Oliveira (36 de ani), fost jucător la Gaz Metan și director sportiv la noul club din Mediaș, anunță numele principalului investitor pe care se va baza noua formație: Giuliano Hulio, italian stabilit în orașul sibian.

Brazilianul Eric de Oliveira, în 3 rânduri fotbalist la Gaz Metan, se implică activ la viitoarea echipă din Mediaș, care ia naștere odată cu desființarea Gazului.

Eric a anunțat în această seară că noul club este intitulat ACS Mediaș 2022 și că Giuliano Hulio va fi principalul investitor.

Giuliano Hulio investește în noul club de fotbal din Mediaș 

Italian, Giuliano Hulio s-a stabilit la Mediaș de ceva timp, soția sa fiind din orașul sibian. Acesta are afaceri atât în domeniul construcțiilor, cât și în HoReCa.

Omul de afaceri prezentat de Eric deține o firmă care produce accesorii pentru construcții, vinde și închiriază macarale, dar și un restaurant cu specific brazilian, în Cluj. Complexul oferă și cazare pentru clienți.

În structura de conducere a noului club, Eric de Oliveira va ocupa funcția de director sportiv, în timp ce Ionuț Buzean va fi președinte.

Exceptându-l pe Giuliano Hulio, la noul club din Mediaș s-ar putea implica și Romgaz și Primăria Municipiului Mediaș, potrivit paginii suporterilor lui Gaz Metan.

Planuri ambițioase la ACS Mediaș 2022

ACS Mediaș 2022 va intra în Liga 4 sezonul viitor și are ca obiectiv pe termen mediu-lung să preia numele, palmaresul și culorile lui Gaz Metan. Pe termen scurt, promovarea succesivă până în Liga 2.

Vom aduce fotbalul din Mediaș acolo unde îi este locul, cu o echipă curată și sănătoasă. În curând vom prezenta noul președinte și noul investitor. 

- Eric de Oliveira

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.