Liga 1

Gigi Becali, lăudat dinspre CFR Cluj pentru transferul făcut: „Achiziție bună!”

Rachid Bouhenna, în dreapta, intervine la balon // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 18 June 2022

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, crede că Gigi Becali a făcut o „achiziție bună” prin aducerea lui Rachid Bouhenna (30 de ani). Algerianul a semnat cu echipa roș-albastră după un an petrecut în Gruia.

FCSB l-a transferat astăzi pe Rachid Bouhenna, fundaș central legitimat la CFR Cluj în ultimul an.

Bouhenna n-a mai jucat din decembrie, când Dan Petrescu l-a scos de pe lista pentru campionat, dar președintele lui CFR Cluj, Cristian Balaj, are doar cuvinte de laudă la adresa algerianului.

Cristian Balaj: „Bouhenna este un jucător bun, FCSB a făcut o achiziție bună”

Bouhenna a renunțat la o parte din bani, la fel și impresarul său, și ne-am înțeles să plece. Este un jucător bun, din punctul meu de vedere.

Dacă nu ar fi existat acest transfer, ar fi rămas în continuare la echipă, probabil Dan Petrescu s-ar fi bazat pe el. Eu zic că FCSB a făcut o achiziție bună, este un jucător bun.

Jucătorul a dorit să plece, mai ales după ce a fost scos de pe listă anul trecut. Avem o relație foarte bună. Dacă nu ar fi existat această reziliere, ar fi rămas. Eu zic că ar fi făcut parte în lotul pentru sezonul următor”, a declarat Balaj la emisiunea „DigiSport Special”.

Din informațiile GSP.ro, Rachid Bouhenna va semna un contract valabil un an cu FCSB, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. Va încasa 12.000 de euro lunar la clubul lui Gigi Becali.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.