Campionate

Nu l-au ales pe Hagi » Cine va fi de luni noul antrenor de la Galatasaray

Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 19 iunie 2022

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan îl vor avea antrenor la Galatasaray pe Okan Buruk, fostul coleg al lui Gică Hagi la „Cim-Bom-Bom". Gică Hagi a fost și el pe listă.

Odată ales președinte la Galatasaray, Dursun Özbek a rezolvat problema antrenorului. Au fost mulți pe listă (Gică Hagi a fost propus de unul dintre consilierii noului lider, Erden Timur) și are în sfârșit un nume. 

Okan Buruk va semna pe două sezoane cu Galatasaray

După ce a negociat cu Fatih Terim, Marco Rose, Igor Tudor, Marcelo Gallardo, Paulo Fonseca, Roberto De Zerbi și Roberto Donadoni, l-a ales pe turcul Okan Buruk. 

Jurnaliștii de la Fotomaç, Fanatik și A Spor se așteaptă ca spaniolul Domenec Torrent să fie demis oficial și mâine să fie anunțat noul tehnician. Va semna un contract pe două sezoane. 

„Echipa lui Okan Buruk are un stil atrăgător”

Okan, 48 de ani, crescut la Academia de juniori a Galatei, a fost coleg cu Hagi și Gică Popescu la „Cim-Bom-Bom", cucerind împreună Cupa UEFA, în 2000. 

A purtat tricoul galben-roșu în două perioade, 1991-2001 și 2006-2008, dar nu a antrenat pe „Ali Sami Yen". Acum i se împlinește visul. 

Editorialistul Levent Tüzemen (Fotomaç) scrie că „Okan i-a oferit lui Bașakșehir primul titlu de campioană, fără suporteri și fără media. Echipa lui are un stil atrăgător. E un antrenor care muncește mult și va avea succes la Galatasaray. Numirea lui e o șansă pentru tinerii fotbaliști turci".

7echipe a pregătit Okan Buruk în cariera de antrenor, ultima fiind Bașakșehir, între 2019 și 2021

VIDEO Iosif Rotariu, despre valoarea lui Gică Hagi când era la Galatasaray: „Dacă era cu 10 ani mai tânăr, ar fi costat 200 de milioane!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.