Stiri extrasport

Ce spunea Dănuț Lupu în 2021, după scandalul cu Florinel Coman: „Conduceam cu 250 km/h, viteza era damblaua mea. Aveam și n-aveam permis”

Dănuț Lupu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 June 2022

Fostul fotbalist Dănuț Lupu (55 de ani), despre care Poliția a constatat că nu deține permis auto în urma unui control rutier efectuat sâmbătă, spunea în februarie 2021 că „la vârsta lui Florinel Coman conduceam cu 250 km/h. Aveam și n-aveam permis”.

Sâmbătă, Dănuț Lupu a fost oprit în trafic de Brigada Rutieră. Ulterior, polițiștii au emis un comunicat în care au transmis că fostul jucător de la Rapid și Dinamo nu deține un permis de conducere.

Cu mai bine de un an în urmă, Lupu a făcut o afirmație curioasă cu privire la subiectul permisului de conducere.

Lupu spunea în 2021 că „la vârsta lui Florinel Coman aveam și n-aveam permis”

După ce Florinel Coman a fost prins conducând fără permis, Lupu a afirmat, mai în glumă mai în serios, că la vârsta fotbalistului de la FCSB gonea pe șosele cu o viteză de 250 km/h. Pe deasupra, că „aveam și n-aveam permis”.

În data de 18 iunie 2022, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un conducător auto, în vârstă de 55 ani. 

În urma verificărilor a rezultat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere 

- comunicat Brigada Rutieră

Ce riscă Lupu? Conform articolului 335 din Codul Penal, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

VIDEO » Povești de colecție cu Dănuț Lupu: „Fumam două pachete pe zi, beam vin la Vox Maris și săream gardul din cantonament!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.