Liga 1

Petrolul continuă campania de transferuri! Aduce un jucător de la Dinamo: „Gata. Ne-am înțeles!”

FOTO: Imago

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 19 iunie 2022

Atacantul macedonean Mirko Ivanovski (33 de ani) a plecat de la Dinamo și merge la Petrolul, echipă care i-a mai adus pe Gabi Tamaș, Gicu Grozav și care îl vrea și pe Constantin Budescu. 

Venit în septembrie la Dinamo, Mirko Ivanovski s-a înțeles azi cu Petrolul Ploiești pentru un acord valabil pe doi ani. Atacantul a ajuns în România, iar luni pleacă alături de noii coechipieri în cantonament în Turcia. 

Ex-dinamovistul a dorit să continue în Liga 1, cunoscând bine campionatul, după experiențele la Astra, CFR Cluj și Dinamo. 

Mirko Ivanovski se transferă la Petrolul 

„Gata, ne-am înțeles, totul e clar! Cu Dinamo am încheiat, am renunțat la un salariu din cele trei. Nu negociem pentru restul. Am transmis să-mi plătească atunci când vor avea bani. 

Nu pun presiune. Sper să nu ajungem la memorii. Nu ar fi frumos. Eu sunt înțelegător. Pot renunța și eu la un salariu, nu e problemă, dar de restul... 

Măcar un salariu să-mi plătească din cele trei restante! Oricum, dacă nu sunt bani, în 2-3 luni intră în faliment! Sper să nu se ajungă la asta, în primul rând, pentru binele lui Dinamo”, a declarat Ivanovski pentru GSP.ro.

De ce nu a rămas Ivanovski la Dinamo

 Atacantul a susținut că a vrut să continue la clubul alb-roșu chiar și în condițiile retrogradării în Liga 2, dar că situația financiară deplorabilă l-a făcut să se răzgândească. 

Eu am vrut să rămân, mi-au trimis contractul. A trebuit să renunț la salarii, am acceptat, dar pe viitor ce facem? 

27 de meciuriși 4 goluri a reușit Ivanovski la Dinamo în sezonul trecut

OK, renunț la salarii, dar ce facem apoi? Iar jucăm fără bani, iar scot din buzunarul meu? Am vorbit cu Zăvăleanu, mi-a spus: «Mirko, sincer, nu avem bani în momentul de față». Am renunțat la salariile vechi. Nu doar eu, mulți jucători au făcut-o. Au renunțat la unul, două, trei salarii pentru binele clubului. 

Mă simt bucuros că am ajutat clubul cu ceva. Dacă nu am făcut-o pe teren, măcar financiar”, a spus Ivanovski la Orange Sport. 

VIDEO Enes Sipovic: „Dinamo se poate curăța acum”

>

Citește și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.