Liga 1

„Ce puteam alege?” » Jefte Betancor a dezvăluit cum a ajuns la CFR Cluj și cum a decurs prima întâlnire cu Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 iunie 2022

Spaniolul Jefte Betancor (28 de ani) a oferit primul interviu în tricoul campioanei CFR Cluj. Vârful transferat de la Farul vrea titlul în Liga 1 și distincția de golgeter. 

Sâmbătă, CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Jefte Betancor. Atacantul a ajuns deja în cantonamentul campioanei din Austria și a avut prima discuție cu Dan Petrescu. 

Jefte Betancor, primul interviu în tricoul lui CFR Cluj

„Sunt tare fericit că am lucrat alături de Hagi, iar acum cu Dan Petrescu, pentru că sunt două legende aici în România. Au fost foarte importanți în fotbal. 

Prima întâlnire cu Dan a fost foarte reușită, mi-a spus că trebuie să muncesc și să marchez goluri, asta e important. Vrem să câștigăm tot, Cupa, campionatul și Supercupa. Mi-ar plăcea să fiu primul la numărul de goluri, ăsta e obiectivul meu. 

Am ales CFR pentru că e cea mai bună echipă din România. În ultimii cinci ani a fost campioană, e un oraș tare frumos și atunci ce echipă mai bună puteam alege ca să continui să cresc?”, a spus Jefte Betancor pentru site-ul oficial al campioanei.

Sunt un jucător destul de tehnic, îmi place să marchez. E important să ai dorință să joci, să te antrenezi, iar mintea să îți fie doar la fotbal. Mi-au plăcut mereu Ronaldinho, Messi și Cristiano, evident. Ei sunt diferiți
- Jefte Betancor

250.000 de euroa pltătit CFR Cluj pentru Betancor, plus bonusuri în funcție de viitoarele performanțe ale echipei, precum calificarea în grupele unei competiții europene.

VIDEO Jefte Betancor: "Aș vrea să am capacitatea lui Cristiano de a marca și driblingul lui Messi"

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.