Tenis

Placaje la fileu în timpul finalei de la Halle » Scene incredibile în fața liderului mondial și a peste 10.000 de spectatori!

+6 Foto
Polonezul Hubert Hurkacz (25 de ani, 12 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP) în finala de la Halle, scor 6-1, 6-4. Meciul a avut un moment tensionat, când o femeie a încercat să se lege de fileu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 19 June 2022

Polonezul Hubert Hurkacz (25 de ani, 12 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (26 de ani, 1 ATP) în finala de la Halle, scor 6-1, 6-4. Meciul a avut un moment tensionat, când o femeie a încercat să se lege de fileu în semn de protest. 

Forțele de ordine trebuie să fie tot mai vigilente în timpul meciurilor de tenis. În urmă cu două săptămâni, o spectatoare a întrerupt semifinala de la Roland Garros, legându-se de fileu în timpul meciului Ruud - Cilic. O altă femeie a vrut să îi imite gestul și în finala de la Halle, în fața unei audiențe de peste 10.000 de persoane.

VIDEO Scene incredibile în finala Medvedev - Hurkacz

În primul set, la scorul de 5-0 pentru Hurkacz, în momentul în care Medvedev se pregătea să servească, intrusa a sprintat spre fileu și a încercat să se prindă cu un dispozitiv de banda fileului. Doi oameni de ordine au placat-o și au luptat câteva secunde bune pentru a o imobiliza. 

Femeia avea un tricou cu un mesaj prin care voia să tragă atenția asupra schimbărilor climatice.

Odată rezolvată problema, Hubert Hurkacz și-a continuat marșul spre al 5-lea titlu din carieră. A avut nevoie doar de 66 de minute în fața liderului mondial. 

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.