Liga 1

Italienii anunță: „Negocieri în curs pentru Octavian Popescu”

Octavian Popescu (19 ani), extrema celor de la FCSB, este pe lista de transferuri a lui AC Torino, ocupanta locului 10 în recent încheiata ediție din Serie A.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 iunie 2022

Octavian Popescu (19 ani), extrema celor de la FCSB, se află pe lista de transferuri a lui AC Torino, ocupanta locului 10 în recent încheiata ediție din Serie A. 

Ivan Juric a schimbat total fața lui Torino. Dintr-o formație salvată in-extremis de la retrogradarea a devenit una care visează la cupele europene. Pentru asta, antrenorul croat a întocmit o listă lungă de transferuri. Pe ea se află și Octavian Popescu. 

Ocavian Popescu, pe lista lui AC Torino

Juric le-a transmis conducătorilor că are nevoie de cel puțin 10 transferuri. Toro.it, site-ul suporterilor lui Torino, apropiat de oamenii din club, a publicat lista fotbaliștilor doriți de croat. În privința extremelor apar două nume interesante: Octavian Popescu și Manor Solomon. Israelianul lui Șahtior, cotat la 18 milioane de euro, ar avea mai multe oferte de la cluburi importante din Europa. 

În aceste condiții, internaționalul „tricolor” rămâne principala variantă. Conform sursei citate, ar exista deja negocieri între Torino și FCSB. 

Victor Becali: „Da, a venit un reprezentant de la Torino”

Torino este de mult timp cu ochii pe fotbaliștii celor de la FCSB. Și mijlocașul Darius Olaru a fost în atenția lor. Reprezentanții ai clubului au fost prezenți la meciurile vicecampioanei din play-off, lucru dezvăluit de impresarul Victor Becali în luna aprilie.

Da, a venit un reprezentant de la Torino, dar ați înțeles greșit, nu a venit special pentru Tavi Popescu. A venit să vadă jucători, nu un jucător anume. Iar de multe ori s-a întâmplat ca un scouter să vină pentru un jucător și să vadă un altul
- Victor Becali

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.