Stranieri

Transferul lui Ionuț Radu va fi rezolvat în orele următoare: „Agenții și-au dat acordul”

Împrumutul portarului Ionuț Radu (25 de ani) de la Inter la nou-promovata Cremonese urmează să fie perfectat în orele următoare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 iunie 2022

Împrumutul portarului Ionuț Radu (25 de ani) de la Inter la nou-promovata Cremonese urmează să fie perfectat în orele următoare.

Ionuț Radu mai are contract cu Inter până în anul 2024, dar Simone Inzaghi a dat de înțeles că nu se va mai baza pe el. Portarul român este la o semnătură distanță de a rămâne în Serie A. 

Ionuț Radu, aproape de mutarea la Cremonese

Jurnalistul italian Nicol Schira spune că împrumutul lui Radu la Cremonese ar urma să fie oficializat în orele următoare: „Este așteptată o întâlnire între Cremonese și Inter pentru a încerca să rezolve împrumutul lui Ionuț Radu. Agenții Oscar Damiani și Crescenzo Cecere și-au dat deja acordul”. 

Massimiliano Alvini, managerul nou-promovatei, îl vrea ca primă soluție pentru postul de goalkeeper, în condițiile în care titular Marco Carnesecchi (21 de ani) este tot mai aproape de un transfer la Lazio.

Și publicația Tutto Mercato a scris astăzi despre mutarea lui Ionuț Radu la Cremonese: „Se conturează viitorul. Din informațiile noastre, tânărul portar al lui Inter este doar la doar un pas de a se transfera, sub formă de împrumut, la Cremonese. Acum sunt puse la punct ultimele detalii, iar operațiunea este în curs de desfășurare”.

VIDEO Cristi Munteanu îl consideră nepregătit pe Ionuț Radu: „El este urmașul, dar trebuie să joace”

>

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.