Liga 1

Angelescu spune că revolta lui Becali împotriva FRF e fake news: „Putea face ceva la Adunarea Generală”

Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 20 June 2022

Victor Angelescu, acționar la Rapid, consideră că răbufnirea publică a lui Gigi Becali la adresa FRF și a lui Răzvan Burleanu este doar de fațadă.

În urmă cu 4 zile, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că vrea să strângă 160 de semnături ale membrilor afiliați FRF și să demită in-corpore angajații Federației, de la președintele Răzvan Burleanu până la selecționerul Edi Iordănescu.

Latifundiarul a transmis că i-a dat „ordin” președintelui de la FCSB, Valeriu Argăseală, să demareze procedura și a propus doi oameni la conducerea fotbalului românesc: Gică Popescu și Bogdan Stelea.

Întrebat dacă ar susține demersul lui Gigi Becali, Victor Angelescu a răspuns că afirmațiile lui Becali sunt făcute „mai mult pentru media”.

 Și se întreabă de ce nu au acționat reprezentanții FCSB la ultima Adunare Generală a FRF, care a avut loc pe 12 aprilie. Ulterior a avut loc și o ședință de Comitet Executiv, pe 18 mai.

Victor Angelescu: „Dacă domnul Becali voia să aibă o inițiativă, putea avea la Adunarea Generală”

„Cred că a spus-o mai mult pentru media. Doar ce a fost o Adunare Generală, acum foarte puțin timp. Dacă voia să aibă vreo inițiativă, putea acolo. Nu am de ce să comentez, sunt convins că dânsul nu are așa ceva în minte.

Haideți să fim serioși. Dacă domnul Gică Popescu voia să fie președinte, candida. Au fost alegeri și nu a candidat nimeni. Nu cred că se pune problema, e pur și simplu o declarație a domnului Becali”, a declarat Angelescu la Pro Arena.

Victor Angelescu: „Vina este comună”

Acționarul Rapidului a admis că a fost, la rândul său, dezamăgit de ultimele rezultate ale echipei naționale de fotbal:

„Nu am cum să fiu mulțumit de aceste 4 meciuri ale naționalei, dar nu e vorba doar de președinte. Cred că este o vină comună, a FRF-ului, a antrenorilor și jucătorilor care nu se ridică la un anumit nivel.

M-ați întrebat de o persoană, nu cred că este în regulă să vorbim de o singură persoană. În FRF sunt foarte mulți oameni angajați, mulți care se ocupă de echipa națională. E clar, rezultatele nu sunt bune, trebuie făcut ceva”.

Am fost la ambele meciuri din Giulești. Primul meci a fost bun, cel puțin prima repriză. Aveam așteptări mari și de la al doilea. Atmosfera a fost foarte frumoasă, stadionul a fost plin. 

Nu sunt expert să comentez, dar am părut destul de obosiți, că am stat rău fizic în al doilea meci. E un moment greu, dar mă bucur că s-a jucat în Giulești.

- Victor Angelescu, acționar Rapid

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.