Liga 1

MM Stoica a anunțat în direct primul transfer făcut de FCSB: „A semnat în seara asta, mâine avem conferință de presă”

Fundașul algerian Rachid Bouhenna (30 de ani) e noul fotbalist al celor de la FCSB! Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, a anunțat că stoperul a semnat cu vicecampioana luni seară.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 iunie 2022

Fundașul algerian Rachid Bouhenna (30 de ani) e noul fotbalist al celor de la FCSB! Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat că stoperul a semnat cu vicecampioana luni seară.

Am semnat în această seară cu Bouhenna, mâine îl prezentăm în cadrul unei conferințe de presă. L-am vrut și când era la Sepsi, dar a ajuns la CFR Cluj până la urmă. E un jucător care îmi place. La CFR nu juca pentru că Dan Petrescu are altă filosofie despre fotbal. La noi e altceva.

Nu e ușor să fii căpitan la Sepsi totuși, un club serios, cum a fost Bouhenna. Eu m-am ocupat de transfer, azi am terminat. Pe actuala componență a lotului, lângă Bouhenna joacă Haruț, care se pregătește foarte bine. Rămâne de văzut ce mai transferăm”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB va mai transfera doi fundași centrali

Pe lângă Dawa, fundașul central de la FC Botoșani care e la un pas de FCSB, MM susține că roș-albaștrii vor mai achiziționa un stoper:

Știți părerea mea despre Dawa. Sunt pregătit, chiar dacă semnează el, mai luăm un fundaș central. Dacă nu, luăm doi. Avem variante, jucători străini din alte campionate. Cred că în săptămâna asta vom mai semna doi stoperi”.

La o săptămână după ce Mihai Stoica spunea că stoperul camerunez Dawa, 26 de ani, nu e de FCSB, fiindcă are „probleme mari de tot la construcție”, Gigi Becali a bătut palma cu Valeriu Iftime și așteaptă semnătura fotbalistului pentru a oficializa transferul.

La CFR Cluj, Bouhenna a jucat puțin

Bouhenna a început ca om de bază sezonul precedent la CFR. A profitat de accidentarea gravă pe care a avut-o Burcă și de faptul că acesta a lipsit în primele luni.

În iulie și august 2021 a disputat 8 jocuri în Liga 1 și Champions League, fiind de fiecare dată titular.

După venirea lui Dan Petrescu, dar și după ce Burcă a devenit apt de joc, algerianul a ieșit încet-încet din calcule, iar în noiembrie și decembrie 2021 a mai evoluat doar în 5 partide, dintre care în două a bifat câte 3-5 minute. În pauza de iarnă a și fost scos de pe lista cu jucătorii eligibili pentru Liga 1.

Rachid Bouhenna // FOTO: Imago

6 luniau trecut de la ultimul meci jucat de Bouhenna, a fost integralist în CFR - FC Argeș 1-0, pe 19 decembrie 2021

Florin Motroc, despre transferurile realizate de FCSB: „Sunt jucători de calitate”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.