Liga 1

Avertisment în privința lui Tavi Popescu: „L-am ridicat prea sus, să-l lăudăm cu măsură”

Octavian Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 June 2022

Adrian Neaga (43 de ani), fostul atacant de la Steaua, a fost invitat la GSP Live, unde a vorbit și despre Octavian Popescu (19 ani).

Fostul internațional admite că mijlocașul de FCSB este un jucător talentat, însă este mult prea lăudat.

Adrian Neaga: „Popescu are calități, dar parcă l-am ridicat prea sus”

>

„Tavi Popescu este într-un mediu foarte bun la Steaua. Pentru mine FCSB e Steaua. Crește într-un mediu bun, medicamentație, masă, condiții. Are un antrenor foarte bun, Toni Petrea, au un manager foarte bun care se pricepe, MM Stoica, au în staff foști jucători precum Pintilii, Ovidiu Petre. 

Sunt condiții ca el să crească. Este un jucător cu reale calități. Dar l-am ridicat prea sus. Nu zice nimeni să nu-l lăudăm, dar cu măsură. Sunt alți fotbaliști de vârsta lui care joace în campionate mult mai puternice Dacă va crește bine, cu ce calități are, poate ajunge un fotbalist important la echipa națională și într-un campionat puternic”, a declarat Adrian Neaga la GSP Live.

Neaga a fost legitimat la Steaua în perioadele 2001-2005 și 2007-2009, a jucat 92 de meciuri și marcat 30 de goluri. Fostul atacant a bifat și 6 apariții în echipa națională.

Octavian Popescu, pe lista lui AC Torino

Tavi Popescu se află pe lista de transferuri a lui AC Torino, ocupanta locului 10 în recent încheiata ediție din Serie A.

Juric, antrenorul italienilor, le-a transmis conducătorilor că are nevoie de cel puțin 10 transferuri. Toro.it, site-ul suporterilor lui Torino, apropiat de oamenii din club, a publicat lista fotbaliștilor doriți de croat. 

4 milioane de euroeste cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com

În privința extremelor apar două nume interesante: Octavian Popescu și Manor Solomon. Israelianul lui Șahtior, cotat la 18 milioane de euro, ar avea mai multe oferte de la cluburi importante din Europa.

În aceste condiții, internaționalul „tricolor” rămâne principala variantă. Conform sursei citate, ar exista deja negocieri între Torino și FCSB.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.