Liga 1

Gigi Becali, despre cea mai mare „țeapă” luată recent: „Am plătit 2 milioane pe el și l-am dat gratis. Dacă îl regretam, îl dădeam?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 iunie 2022

Gigi Becali a dezvăluit azi culisele transferului mijlocașului Dragoș Nedelcu (25 de ani) la Farul. 

Împrumutat sezonul trecut la Fortuna Dusseldorf și Farul, Nedelcu a fost transferat definitiv de dobrogeni.

Gigi Becali: „Nedelcu nu se potrivea pe concepția de joc de la FCSB”

„Pe Nedelcu am dat 2 milioane de euro și acum l-a dat gratis. Dacă îmi părea rău, îl dădeam? Când l-am adus vorbeam la superlativ despre el. Dar acum am mai vorbit?

El e un băiat excepțional. E înalt, e superfotbalist. Să dea Dumnezeu să-l facă Hagi să joace bine, că am 25% dintr-un viitor transfer.

Eu mă bucur că am scăpat de salariul lui, de 16-17.000 de euro. El e foarte bun, dar nu se mulează pe concepția lui Toni Petrea. E foarte bun, dar a plecat. Asta e. Ce să zic?”, a spus Gigi Becali la ProArena.

500.000 de euroe cota lui Dragoș Nedelcu, potrivit transfermarkt

Ajuns la FCSB în vara lui 2017, Nedelcu a bifat 79 de meciuri la echipa roș-albastră.

Am luat ce e mai bun în România. Nedelcu nu va putea fi mijlocaș central mai bun decât Casemiro, dar va ajunge fundaș mai mare ca Pique 
- Gigi Becali, în 2017

Dragoș Nedelcu voia la FCSB, dar nu ca fundaș central

Nedelcu și-ar fi dorit să continue la FCSB, însă în condițiile sale, nu în cele impuse de Gigi Becali și MM Stoica, care voiau să-l utilizeze pe postul de stoper. 

„Merg în vacanță acum, apoi voi lua legătura cu domnul Mihai Stoica. Nu am vrut să îi deranjez până acum. Aștept să se joace ultima etapă, apoi o să discut cu ei. Am avut câteva discuții cu dânsul, dar nu am vrut să deranjez. 

Experiența din Germania mi-a demonstrat că poziția mea este cea de mijlocaș defensiv. Când va fi nevoie și ca fundaș central, o să dau totul pe teren. Eu am contract cu FCSB mult timp”, spunea Nedelcu la acel moment.

VIDEO Adrian Neaga: „Dawa nu este de FCSB! Sunt mulți jucători din provincie care n-au ce căuta la echipe mari”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.