Liga 1

Universitatea Craiova se pregătește pentru noul sezon » Trei amicale stabilite, două în negocieri

Universitatea Craiova

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 21 iunie 2022

Aflată în cantonament în Austria, Universitatea Craiova are trei amicale perfectate. 

Primul, pe 26 iunie, de la 17:00, ora României, contra Arminiei Bielefeld, echipă retrogradată din Bundesliga germană la finele sezonului 2021/2022. 

Pe 29 iunie, de la 19:30, juveții o vor întâlni pe Qarabag FK (Azerbaidjan, liga 1), iar pe 3 iulie, de la 12:00, pe Heidenheim 1846, din liga a doua germană. Alte două teste sunt în curse de perfectare. 

Cine sunt adversarii Universității Craiova

Arminia Bielefeld a retrogradat în sezonul recent încheiat din Bundesliga, terminând pe locul 17, penultimul. Sub Bielefeld s-a aflat doar Furth. Lotul echipei germane este evaluat la aproximativ 57 de milioane de euro, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Bielefeld s-a despărțit de vedeta echipei, Patrick Wimmer, după ce mijlocașul ofensiv a fost transferat de Wolfsburg, pentru 5 milioane de euro.

Qarabag este campioana Azerbaidjanului și are 9 astfel de trofee în palmares. Lotul echipei este evaluat la aproximativ 14 milioane de euro. De asemenea, campioana Azerbaidjanului a câștigat și 7 cupe în istoria sa.

Qarabag va juca în preliminariile Champions League împotriva lui Lech Poznan, campioana Poloniei.

Al treilea adversar al Universității, Heidenheim, a terminat sezonul recent încheiat pe locul 6 în 2.Bundesliga. Lotul echipei germane se ridică la valoarea de aproximativ 17,5 milioane de euro.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.