Nationala

Gigi Becali îi cere demisia lui Edi Iordănescu: „Dacă nu spunea cuvântul ăsta, nu mă interesa!”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, crede că Edi Iordănescu (44 de ani) trebuie să plece din funcția de selecționer al primei reprezentative.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 iunie 2022

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, crede că Edi Iordănescu (44 de ani) trebuie să plece din funcția de selecționer al primei reprezentative. 

Gigi Becali și Edi Iordănescu au colaborat timp de patru luni la FCSB. Nu s-au despărțit în cei mai buni termeni, iar relația dintre ei a rămas una tensionată. Finanțatorul vicecampioanei crede că selecționerul ar trebui să plece. 

Gigi Becali nu îl mai vrea pe Edi Iordănescu selecționer

„Ce bărbație? Ai pierdut, gata! La revedere, ai plecat! Cum e bărbăția? Că îngropi echipa și rămâi? Dacă nu spunea cuvântul bărbăție, nu mă interesa. Era treaba lui.

Acum, și pe partea cealaltă. Dacă faci selecția pe care o faci... Nu vreau să dau nume acum. Hagi are dreptate. Noi avem fotbaliști. Am văzut și la Pițurcă, a zis că trebuie să pui jucătorul în funcție de ce poate. 

Pentru mine contează faptele, ce ai făcut, ce ai demonstrat. Uite, eu l-am luat pe Dawa direct din Camerun? Nu! L-am văzut la Botoșani, a dat 4 goluri, puternic. Atunci m-a convins. 

Burleanu, bă, ce-ai făcut tu în viața ta? Ce ai făcut la fotbal? Unde sunt Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu. Cine e acolo? Mihai Stoichiță. Băiat bun, dar nu prea a făcut... Pentru mine faptele contează”, a spus Gigi Becali, într-o conferință de presă. 

Gigi Becali spune că încă îl tachinează pe Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului: „Îi mai dau mesaje, în glumă. Sunt prieten cu el. Probabil acum e supărat pe mine, e vorba de băiatul lui. Trebuie să înțeleagă, fac parte din viața publică, îmi dau și eu cu părerea”.

Clasamentul actualizat în grupa României

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
2. Muntenegru6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

VIDEO Mirel Rădoi îi ia apărarea lui Edi Iordănescu: „Doar el știe ce se petrece acolo!”

>

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.