Liga 2

Steliano Filip o amenință pe Dinamo: „Să-mi dea banii, altfel voi depune memoriu!”

Steliano Filip / Sursă foto: Instagram@ Steliano Filip

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 21 iunie 2022

Steliano Filip (28 de ani) va continua, cel mai probabil, la Dinamo, însă le transmite șefilor că ia în calcul să-și depună memoriu în cazul în care conducerea nu-i va achita salariile restante.

Steliano Filip va fi de miercuri la antrenamentele echipei, întrucât nu a ajuns la un acord cu formația roș-albă privind rezilierea amiabilă. Fundașul le arată obrazul șefilor, cărora le transmite că are de primit sume imporante aferente contractului. 

Steliano Filip o amenință pe Dinamo cu memoriul

„Eu de miercuri sunt la antrenament. Am vrut tot binele lui Dinamo și am făcut tot ce a depins omenește de mine să fac în interesul clubului. OK, nu s-a putut sau nu s-a vrut, atunci vin la Dinamo la pregătiri, dar trebuie să mă plătească! 

Suma din restanțe o să tot crească. Să-mi dea banii in continuare, altfel voi depune memoriu, nu am altă variantă. Eu înțeleg că am salariu mare, dar dacă nu vor sa mă lase sa plec liber, ce să fac?! Renunțam la toți banii din urmă! Aveam o înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru Liga 1, de a continua, care a căzut după dubla cu U Cluj. 

Să nu uite că au să-mi dea bani, apoi sa ma plătească în continuare. Eu renunțam la toți banii, deși toți jucătorii care mai aveau sau au contract cu Dinamo primesc banii, în decembrie sau cand s-au înțeles. Eu chiar renunțam! Acum, daca mă prezint la antrenamente, nicio problemă, asta o să fac, dar vreau banii ce apar în contract”, a declarat Steliano Filip, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Steliano Filip, cel mai bine plătit din Liga 2

Așadar, fundașul stânga va fi cel mai bine plătit jucător din Liga 2 dacă-și va derula contractul cu echipa, el fiind plătit cu câte 7.000 de euro lunar! „Acum, vor avea motive să mă înjure toți", a răbufnit fotbalistul într-o discuție cu apropiații.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu îi promisese lui Filip, în iarnă, că-i va permite să plece în această vară, fără a-i pune piedici, a reiterat acest detaliu zilele trecute, doar că, în momentul în care Steliano, a transmis că vrea să părăsească gruparea la parametrii zero - și să renunțe la toate restanțele financiare, în schimbul dezlegării -, jucătorul a fost oprit.

Acum, Steliano este blocat, așa că se va întoarce la antrenamente, dar nu e dispus să renunțe la salariul de 7.000 de euro pe lună, pe care, dacă vrea să-l țină, Dinamo trebuie să i-l achite”, au transmis dinamoviștii.

Verdictul sumbru al profesorului Constantin Anghelache: „Dinamo tot la faliment va ajunge”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.