Liga 1

Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Florin Tănase după oferta de la Ferencvaros: „Nu discut acum”

Florin Tănase // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 iunie 2022

Atacantul Florin Tănase (27 de ani) are toate șansele să continue la FCSB, deși era pe lista lui Ferencvaros.

Gigi Becali, patronul FCSB, a precizat în timpul conferinței în care l-a prezentat pe Joyskim Dawa că a refuzat oferta primită pentru Florin Tănase.

În plus, latifundiarul din Pipera spune că nu are de gând mai renunțe la jucătorii, dorind să -și atingă obiectivele: titlul și grupele unei competiții europene.

Gigi Becali a refuzat oferta pentru Florin Tănase

„Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost una de 2 milioane de euro, de la Ferencvaros, dar am zis nu. Nu discut acum despre vânzări. Nu mă mai interesează. Eu vreau să fac fotbal”, a spus Gigi Becali.

Ce oferea Ferencvaros pentru Florin Tănase

Gazeta Sporturilor a scris la începutul lunii despre oferta primită de FCSB. Becali a cerut 3 milioane de euro, sumă pe care maghiarii nu erau dispuși.

„Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro. Atunci am spus să dea 2 milioane de euro acum și încă un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Așa mă asigur că iau 3 milioane”, spunea atunci Gigi Becali. 

Maghiarii i-ar fi dat lui Tănase un salariu de 30-35.000 de euro, dar jucătorul ar fi vrut o sumă mai mare, în jur de 50.000 de euro lunar. 

Căpitan la FCSB, Tănase a jucat în sezonul recent încheiat în 36 de meciuri și a marcat de 20 de ori.

5.500.000 de euroe cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

Florin Tănase a produs 110 de goluri în tricoul lui FCSB!

Tănase a ajuns la FCSB în septembrie 2016. În schimbul lui, Becali a plătit, cu tot cu răscumpărarea procentelor deținute de Viitorul, nu mai puțin de 2 milioane de euro. 

În cei 6 ani petrecuți în tricoul roș-albastru a reușit să producă 110 de goluri: a înscris de 82 de ori și a oferit 28 de pase decisive, în toate competițiile. A bifat 225 de partide, ceea ce înseamnă că a intervenit pe tabelă, în medie, o dată la două meciuri. 

VIDEO Adrian Neaga: „Dawa nu este de FCSB! Sunt mulți jucători din provincie care n-au ce căuta la echipe mari”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.