Campionate

Bayern continuă presiunea împotriva lui Robert Lewandowski: „Nu-mi pasă de oferta Barcelonei!"

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 22 iunie 2022

Directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic, anunță cu severitate: „Robert Lewandowski mai are un an de contract. Îl aștept la reunirea din 12 iulie".

Serialul Lewandowki pare fără sfârșit în această vară. Și Bayern joacă tot mai dur. Negociază extrem, fără să cedeze niciun centrimetru în fața atacantului care nu mai vrea să rămână pe „Allianz Arena". 

După ce președintele onorific Uli Hoeness a declarat că "vom avea o echipă frumoasă în sezonul viitor, cu Lewandowski vârf", susținând că "polonezul mai trebuie ținut un an, dacă nu găsim un înlocuitor de valoare", directorul sportiv al clubului münchenez răspunde tăios când e întrebat de Lewy. 

Hasan Salihamidzic: „Poziția lui Bayern e clară” 

Hasan Salihamidzic a fost de curând la Mallorca pentru încă o discuție cu vârful în vârstă de 33 de ani. Fără succes. Rămâne ferm. "Poziția noastră e clară: Robert mai are un an de contract", a spus el pentru Sport Bild. 

Când i s-a amintit de propunerea pe care se pregătește să o facă Barcelona, 50 de milioane de euro, a reacționat instantaneu: "Nu-mi pasă de oferta Barcelonei!". Și a tunat: "Îl aștept la reunirea din 12 iulie". 

50 de goluria înscris Robert Lewandowski pentru Bayern în 46 de meciuri jucate în toate competițiile (35 de reușite în 34 de etape în Bundesliga)

„N-aș fi surprins dacă Lewandowski ar prelungi”

Markus Babbel, fost internațional german, jucător al lui Bayern timp de șapte ani, s-a săturat de subiectul Lewandowski. „Sincer, n-aș fi surprins dacă și-ar prelungi dintr-odată contractul la München pentru încă două sezoane. Am impresia că e mereu nemulțumit, găsind în fiecare an ceva", crede antrenorul în vârstă de 49 de ani. 

„Nu mai pot să ascult nimic legat de Lewandowski. Odată vine agentul lui și spune că Barcelona e locul visat, după ce, în urmă cu câteva luni, zicea că Real Madrid e locul visat. Nu poate fi serios". Babbel a încheiat: "E posibil ca Bayern să-i dea 26 de milioane în loc de 25 și să accepte. Cu el, totul e întotdeauna cu dacă și dar".

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.