Altele

Eduard Novak, dezlănțuit live pe Facebook » S-a filmat în timpul cursei lui David Popovici, după ce fusese contestat pentru mesajul de la prima finală

+27 Foto
Eduard Novak / Captură Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 iunie 2022

Eduard Novak, ministrul Sportului, a intrat în direct pe contul său de Facebook pentru a comenta live finala de la 100m liber de la Campionatele Mondiale de Natație, cea în care fenomenul David Popovici a cucerit cea de-a doua medalie de aur în decurs de trei zile.

Contestat pentru reacțiile avute în urmă cu două zile, când ministrul a scos expresia „toate inimile României” din mesajul în maghiară în care-l felicita pe David Popovici, Novak a încercat să se revanșeze astăzi. A intrat live pe Facebook înainte de cursa lui Popovici, pe care a comentat-o în timp real, și s-a manifestat zgomotos în momentul în care David a trecut linia de finiș primul și l-a învins pe francezul Maxime Grousset.

Ministrul Novak, dezlănțuit pe Facebook în timpul finalei istorice a lui David Popovici

„Bravo, David! Cum se spune...extraordinar! Vă dați seama cu cine ne luptăm, în ce condiții? Două medalii de aur, o țară întreagă trebuie să-l aștepte la aeroport! Eu voi fi acolo! Veniți și voi alături de noi! Campionul nostru a câștigat”, a spus Eduard Novak pe transmisiune. 

La comentarii, mulți urmăritori au ignorat modul în care Novak a celebrat succesul lui Popovici, preferând să-i ridice mingea la fileu ministrului în funcție în problema legată de infrastructura deficitară din țară: 

Domnule ministru, sper ca de mâine să înceapă procedurile pentru construirea a cel puțin patru bazine olimpice în toate regiunile țării. Patru bazine!” sau „Domnule Novak, haideți să facem astfel încât să nu mai fie nevoie să ne plângem de dotări, condiții”.

David Popovici câștigă AURUL la 100m, după un finiș incredibil!

Joi, la ora 19:22, David a intrat în bazin pentru ultima sa cursă la aceste Campionate Mondiale. Pe culoarul al 4-lea, cel al favoritului, fenomenul sportului românesc a reușit un finiș excepțional, întrecându-i în ultimele clipe pe francezul Maxime Grousset (47.64 - 23 de ani) și pe canadianul Liendo Edward (47.71 - 19 ani). A terminat la mai puțin de 10 centimetri în fața lui Grousset.

Citește și alte știri despre David Popovici:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.