Campionate

A lăsat-o pe AC Milan pentru Inter, acum îl distruge pe Zlatan Ibrahimovic: „Parcă are 18 ani. Îi place să fie în centrul atenției, dar nici nu a contribuit la câștigarea titlului!”

Zlatan Ibrahimovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iunie 2022

Hakan Calhanoglu (28 de ani), mijlocașul turc care a lăsat-o pe AC Milan pentru rivala locală Inter, a lansat un atac dur la adresa lui Zlatan Ibrahimovic (40), campion în Serie A în sezonul recent încheiat. 

Hakan Calhanoglu și Zlatan Ibrahimovic au fost coechipieri la AC Milan între ianuarie 2020 și iulie 2021, perioadă în care au dezvoltat o relație strânsă în afara terenului.

Totul s-a năruit de curând, după ce Ibrahimovic a lansat o „înțepătură” la adresa lui Calhanoglu.

La petrecerea de titlu a rossonerilor, Ibrahimovic s-a adresat fanilor: „Hei, transmiteți-i un mesaj lui Hakan”. În replică, publicul a huiduit și l-a insultat pe fotbalistul turc.

Hakan Calhanoglu, atac devastator la adresa lui Zlatan Ibrahimovic

Într-un final, a venit replica lui Calhanoglu. Una necruțătoare:

„Are 40 de ani, nu 18. Eu nu aș face astfel de lucruri la vârsta sa. Îi place să fie în centrul atenției, dar nu a contribuit la câștigarea titlului în acest sezon, abia dacă a jucat.

În plus, mă sună tot timpul, mă întreabă dacă pot ieși la masă cu el sau să ne plimbăm cu motocicleta. A și scris despre mine în cartea lui. Trebuia să scrie ceva, altfel ar fi fost pagini goale.

Cel mai bine nu mi-aș bate capul cu el”, a spus Calhanoglu pentru Tivibu Spor, citat de Football Italia.

23 de aparițiia avut Ibrahimovic în Serie A sezonul trecut. A înscris 8 goluri

Hakan Calhanoglu // foto: Guliver/gettyimages

Pe deasupra, Calhanoglu s-a declarat mulțumit de faptul că a ales să o „trădeze” pe AC Milan și să semneze cu Inter:

„Sunt foarte fericit la Inter, sprijinul fanilor mă ajută. Am jucat 4 ani la Milan, dar nimeni nu mi-a cântat vreodată numele în tribune, în timp ce aici se întâmplă tot timpul, chiar și când ies la încălzire”.

Inter are un lot mult mai bun decât Milan. Am pierdut derby-ul după ce jocul s-a schimbat subit în minutul 75, când eu și Perisic am fost înlocuiți. 

Conduceam cu 1-0 și am pierdut, 1-2, așa că antrenorul a avut o parte din vină, i-am și spus-o. Dar în semifinalele Cupei i-am bătut cu 3-0. 

- Hakan Calhanoglu, Inter

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.