Liga 1

Marius Croitoru a semnat cu FCU Craiova » Contract pe doi ani

Oficial: Marius Croitoru, 41 de ani, este noul antrenor al celor de la FCU Craiova!

Articol de Remus Răureanu  —  Thursday, 23 June 2022

Oficial: Marius Croitoru, 41 de ani, este noul antrenor al celor de la FCU Craiova! 

Tehnicianul a ajuns în această dimineață în Bănie și în urmă cu puține momente a parafat înțelegerea cu oltenii, valabilă pe doi ani, conform surselor GSP.

La scurt timp după știrea dezvăluită de GSP, FCU Craiova l-a prezentat oficial pe Marius Croitoru: „Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile”.

Informația că ambele părți au ajuns la un acord a fost dezvăluită în exclusivitate ieri de Gazeta Sporturilor - detalii, AICI!

Marius Croitoru, noul antrenor de la FCU Craiova

Croitoru s-a despărțit recent de FC Botoșani, deși conducătorul de acolo, Valeriu Iftime, îi oferise prelungirea contractului. Marius a fost supărat din cauza criticilor primite după ratarea calificării în play-off și a simțit că nu ar fi putut să realizeze mai mult la un club cu un buget redus și cu condiții de pregătire modeste.

Marius Croitoru a condus-o doar pe FC Botoșani, pe care a preluat-o în iunie 2019. Înainte de a pleca de la moldoveni, era cel mai longeviv tehnician din Liga 1.

Marius Croitoru în Liga 1:

  • 115 meciuri: 45 victorii, 35 remize, 35 înfrângeri;
  • A calificat-o pe FC Botoșani de două ori în play-off;
  • În sezonul 2019-2020, primul sezon ca antrenor în Liga 1, a încheiat cu FC Botoşani pe locul 4, aceasta fiind cea mai bună clasare din istoria clubului pe prima scenă.

FCU Craiova s-a reunit în urmă cu mai bine de o săptămână, antrenamentele fiind conduse până acum de preparatorului fizic Dan Vasilică, omul de încredere al lui Adrian Mititelu. Oltenii n-au achiziționat pe nimeni în acest mercato și au renunțat la 3 jucători: Bradley Diallo, Sorin Bușu și Alberto Cobrea.

Lotul celor de la FCU Craiova:

  • Portari: R. Popa, Mogoșanu, Mario Enache
  • Fundași: Gabi Enache, Paramatti, Negru, Kovacic, Huyghebaert
  • Mijlocași: Marquet, Dr. Albu, C. Albu, Blidar, Pop, Raicea, Achim, Asamoah, Bauza, Baeten
  • Atacanți: Chițu, Bălan, Compagno, Sidibe, Ondaan

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.