Publicitate

O masina perfecta pentru fiecare ocazie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iunie 2022

Atunci cand ne gandim la a cumpara o masina, luam in calcul nu numai aspectele pozitive dar si pe cele negative, atat in momentul de fata cat si in timp, de la investitiile pentru intretinere si reparatii cat si pentru consumabile, aspect, siguranta si combustibili, ale caror preturi sunt in continua crestere de ceva vreme. 

O masina noua are un pret de achizitie mai mare, in mod clar, iar in functie si de capacitatea cilindrica si alte aspecte, platim si o suma mai mare pentru asigurari si alte impozite catre stat. De asemenea, la aceste plati se ia in calcul si istoricul soferului, daca au existat accidente, amenzi si alte probleme de-a lungul anilor in care acesta a avut permis de conducere si a condus. Asadar ne gandim de multe ori la variante second-hand. Si aici o masina mai noua si mai buna are un pret pe masura iar cele vechi, desi ieftine la achizitie, nu sunt atat de performante, nici chiar sigure iar mentenanta si schimbul des de piese ne pot costa extrem de mult.

Cea mai mare problema cu care se confrunta cei ce doresc sa-si cumpere o masina second-hand este lipsa de informatii sau veridicitatea lor, oferita de catre vanzator. De multe ori acestia omit informatii importante sau ofera informatii false, se practica uneori si inversarea numarului de kilometri parcursi de masina si alte tactici prin care masina sa para mai buna si sa se obtina astfel un pret mai bun. Insa cei ce o cumpara se expun astfel la numeroase riscuri.

In cazul in care nu avem nevoie de o masina zilnic si pentru sarcini importante, mereu urgente, ci doar ocazional si de asemenea, in multe cazuri ne-am dori sa avem la dispozitie o alta masina, mai frumoasa sau mai utila, cea mai buna varianta este cea de inchirieri auto. Iar la CarHunt avem la dispozitie servicii de top pentru inchirieri auto Bucuresti, cu o flota diversificata si bine ingrijita de masini performante. 

Serviciile de inchirieri auto sunt acum disponibile in multe orase din tara si le pun la dispozitie clientilor modele diverse de autoturisme cu ajutorul carora sa isi desfasoare rapid si in siguranta sarcinile pentru care ne doresc. Pe cei de la CarHunt ii putem gasi in zona Otopeni, avand posibilitatea de a ridica masina exact dupa incheierea unui contract de la sediul lor sau de asemenea putem inainta o cere online, pe site-ul lor. Indiferent de caz, plata se va face o data cu alegerea unei masini si realizarea contractului, nu in avans.

Nu exista limita de kilometri, indiferent de masina inchiriata si de perioada de inchiriere. Astfel, putem face la fel de bine si 10 dau si 1000 de kilometri in timpul cat avem masina la dispozitie. Totodata, toate masinile din flota lor au Casco astfel incat clientii nu vor fi tinuti responsabili pentru anumite daune aduse masinilor.

Disponibili in fiecare zi, 24 din 24, de la ei putem obtine oricand, rapid, o masina de inchiriat si putem ajunge acolo unde vrem rapid si in siguranta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.