Liga 2

Dorinel Munteanu, anunțuri importante pentru Oțelul: „Nu îl puteam refuza pe Mihai Stoica!” + „O să fiu un fel de Dan Petrescu”

FOTO: Facebook @SCOtelulGalati

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 23 iunie 2022

După doar două săptămâni de pauză, Oțelul Galați și-a reluat pregătirile în vederea noului sezon. Antrenorul Dorinel Munteanu (53 de ani) a completat lotul cu patru jucători. Aceștia vor fi prezentați în perioada următoare. 

Oțelul a revenit în liga secundă, iar Dorinel Munteanu, omul care a adus singurul titlu din istoria Galațiului, are obiective mari. 

Dorinel Munteanu vrea în play-off cu Oțelul

„Plecăm la drum cu obiectivul de a ne califica în play-off. Ne așteaptă un campionat dificil la capătul căruia sper să ne îndeplini obiectivul”, a spus Dorinel Munteanu la Sport Total FM. 

„Mă interesează, în primul rând, rezultatul în campionatul care urmează. Sunt un fel de Dan Petrescu la nivel de eșalon secund, punctele sunt primordiale”, a completat Munteanu. 

Oțelul joacă cu FCSB un meci amical pe 9 iulie: „Nu puteam refuza propunerea lui Mihai Stoica. Sper să fie un spectacol frumos la Galați și un stadion plin”.

VIDEO Sărbătoare în tribune la Galați. Valuri mexicane pe stadionul Oțelului după ce echipa a promovat în eșalonul secund

>

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.