Liga 1

U Cluj, izgonită de pe Cluj Arena! Untold o mută pe nou-promovată la 120 de km distanță

U Cluj a revenit în Liga 1, însă va disputa primul meci pe propriul stadion abia la toamnă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 iunie 2022

U Cluj a revenit în Liga 1, însă va disputa primul meci pe propriul stadion abia la toamnă.

Untold Festival va avea loc anul acesta între 4 și 7 august, fiind organizat, ca de obicei, pe Cluj Arena, stadionul Universității. 

Untold o mută pe U Cluj la Mediaș

Echipa lui Erik Lincar e în căutarea unei noi case până la 1 septembrie, pentru că arena proprie va intra într-un proces de pregătire în vederea festivalului. În plus, durează câteva săptămâni și reamenajarea ei pentru fotbal. 

Astfel, cel mai probabil, U Cluj va juca pe stadionul din Mediaș cele 3-4 partide din startul campionatului considerate „acasă”. 

7.814 de locuri este capacitatea arenei din Mediaș

CS Universitatea Craiova și FCU Craiova, în aceeași situație

Și FCU și CS Universitatea Craiova vor fi nevoite să-și dispute meciurile de „acasă” din perioada 10 august - 30 septembrie pe alt stadion decât „Ion Oblemenco”.

Pentru desfășurarea unui festival muzical, „IntenCity Festival”, stadionul pe care cele două echipe își dispută meciurile de pe teren propriu, „Ion Oblemenco”, va fi blocat vreme de mai bine de o lună și jumătate.

Și FCSB s-a aflat într-o situație similară la finalul sezonului trecut, când SAGA Festival, evenimentul organizat pe Arena Națională, a forțat-o pe vicecampioană să dispute la Buzău meciul cu CFR Cluj (3-1) din ultima etapă a campioantului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.