Campionate

Ar fi șocul anului: Bayern vrea să îl aducă pe Cristiano Ronaldo, la schimb cu Lewandowski

Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 June 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar putea pleca de la Manchester United în această vară. Portughezul este dorit de Bayern Munchen, campioana Germaniei, și ar fi deschis la discuții, anunță AS.com.

Jurnaliștii spanioli vin însă cu mai multe detalii uluitoare. Ronaldo ar putea ajunge la Bayern la schimb cu Lewandowski, cel care ar deveni jucătorul lui Manchester United.

Bayern vrea să îl dea pe Lewandowski la schimb cu Ronaldo

Lewandowski a anunțat în mai multe rânduri că vrea să plece de Bayern în această vară. Acesta este dorit cu insistență de Barcelona, însă transferul a intrat în impas din cauza problemelor financiare ale catalanilor. 

Astfel, conducerea lui Bayern ar lua în calcul să îl ofere pe superstarul polonez lui Manchester United, la schimb cu Ronaldo. Portughezul și-ar dori să plece de pe Old Trafford și ar fi deschis negocierilor cu Bayern.

Bavarezii au relizat deja un transfer mare în această vară. L-au adus pe Sadio Mane, de la Liverpool, în schimbul a 32 de milioane de euro. Totuși, conducerea lui Bayern ia în considerare aducerea un golgeter, după insistențele lui Lewandowski de a pleca din Bundesliga.

Campioana Germaniei i-a mai transferat până în acest moment pe Ryan Gravenberch, mijlocaș, și Noussair Mazraoui, fundaș dreapta, ambii aduși de la Ajax.

Ronaldo ar vrea să plece de la Manchester United

Principalul motiv pentru care Cristiano nu și-ar dori să continue la Manchester United este acela că „diavolii” vor juca în Europa League în sezonul viitor. 

De asemenea, portughezul nu are încredere în proiectul conducerii, care nu a realizat niciun transfer până în acest moment.

Ronaldo s-a întors la Manchester United în 2021 și mai are un an de contract. În sezonul trecut, Cristiano a marcat de 24 de ori în toate competițiile, însă „diavolii” au terminat pe locul 6 în Premier League și au fost eliminați în „optimile” Ligii Campionilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.