Altele

Latura neștiută a sportivului momentului: „Mi-a dat una dintre cele mai frumoase lecții de viață. David Popovici rămâne în primul rând OM”

Jurnalista Ioana Maria Moldovan și David Popovici FOTO: Facebook Ioana Maria Moldovan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 June 2022

Cele două medalii de aur cucerite la Campionatele Mondiale de natație, în probele de 100 și 200 de metri liber, l-au adus pe David Popovici (17 ani) în atenția tuturor.

Jurnalista Ioana Maria Moldovan, de la Prima TV, a detaliat preocupările caritabile ale sportivului, într-o postare pe pagina ei de Facebook

„Pentru mine, David este întâi de toate un copil fenomen care mi-a dat una dintre cele mai frumoase lecții de viață într-un eveniment caritabil pentru copiii speciali, organizat de Asociația CONIL și Steaua București, al cărui gazdă am fost anul trecut pe vremea asta. 

La întrebarea de ce a intrat în poveste mi-a răspuns: „Este datoria noastră să facem fapte bune, să ne implicăm, să-i ajutăm pe copiii speciali. Pentru că ei sunt cu adevărat speciali. Nu sunt diferiți, ci doar speciali”. 

FOTO: Facebook Ioana Maria Moldovan

Apoi a continuat, povestind că a învățat despre copiii speciali încă de când era mic. Mama lui era voluntar la o asociație și l-a dus să-i cunoască. "M-am jucat cu ei, sunt cu adevărat speciali”. 

Cu aceste vorbe, dar și cu lecția de prietenie pe care le-a dăruit-o copiilor speciali de la Conil, David a intrat direct în sufletul meu, și indiferent de medaliile pe care le va câștiga, de competițiile în care va ieși învingător, pentru mine David Popovici rămâne în primul rând OM. Felicitări, David, și baftă multă în continuare! Felicitări și părinților tăi minunați care ți-au dat viață, dar mai ales te-au educat atât de simplu și frumos!”. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.