Nationala

FRF, încă o replică pentru Boloni: „Ți s-a pus echipa națională pe tavă!”

Ladislau Boloni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 iunie 2022

Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul tehnic al FRF, a avut un nou mesaj pentru Boloni, după ce antrenorul lui Metz a declarat că nu a fost dorit cu adevărat la echipa națională de conducerea Federației.

Stoichiță consideră că Boloni a ezitat să preia naționala României, iar Federația a făcut tot ce a depins de ea la negocieri. Inițial, FRF a răspuns printr-un comunicat prin care a negat afirmațiile făcute de tehnician.

Stoichiță: „Lui Boloni i s-a pus echipa națională pe tavă”

„M-am uitat şi eu la ce-a declarat. Federaţia i-a pus echipa naţională pe tavă. «O iei sau nu o iei?». Şi cu asta basta, nu vreau să mai fac comentarii. A ezitat, şi-a făcut propriile lui calcule, probabil. 

Nu pot eu să-l judec. Practic, a avut o echipa naţională în mână. N-are sens să mai speculăm. Eu ştiu ce a fost şi îmi menţin părerea, i s-a pus echipa naţională pe tavă. 

Eu ştiu că trebuie să fac contract cu un antrenor care e convins că poate să facă treabă la echipa naţională. Şi atât”, a declarat Mihai Stoichiță la Orange Sport.

Declarațiile lui Boloni care i-au enervat pe șefii FRF

„Mi s-a dat un motiv pentru care nu puteam să primesc salariul pe care l-a avut Daum. Mi s-a spus că Federaţia are şi alte obiective acum. Printre care şi finanţarea Cupei Satelor. Iar treaba asta chiar m-a supărat!

E un argument copilăresc să pomeneşti de Cupa Satelor, când vorbeşti cu mine pentru postul de selecţioner”, a spus Ladislau Boloni pentru Adevărul.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.