Liga 1

Universitatea Craiova, primul transfer al verii » Un jucător de la Braga e deja în cantonamentul oltenilor

Raul Silva (în roșu)/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 iunie 2022

Universitatea Craiova l-a transferat pe Raul Silva (32 de ani), fundaș central, de la Braga.

Brazilianul a ajuns deja în cantonamentul oltenilor din Austria și urmează să semneze un contract pe doi ani cu echipa lui Laszlo Balint, anunță Fanatik. 

Craiova l-a transferat pe Raul Silva

Raul Silva vine de la Braga, echipă care l-a transferat în 2017 pentru două milioane de euro de la Maritimo. Fundașul central a fost împrumutat la Estoril în sezonul trecut, echipă alături de care a terminat pe locul 9 în campionatul Portugaliei.

În sezonul trecut, Silva a bifat 19 meciuri în toate competițiile, dintre care 15 în campionat. În prima ligă portugheză a marcat două goluri și a luat 6 cartonașe galbene. Acesta a fost titular în 37% din partidele lui Estoril din campionat.

Silva vine din postură de jucător liber de contract și se va lupta pentru un post de titular cu Paul Papp, Valentin Screciu și Valerică Găman. Brazilianul ar mai fi fost în discuții cu Universitatea Craiova și în iarnă.

De-a lungul carierei, Silva a mai jucat la Atletico Paranaense, Remo Sport Recife, Arapongas, Criciuma, Londrina, Paysandu, Figueirense și Caeara, din Brazilia. În Portugalia a jucat la Maritimo, Braga și Estoril.

1.000.000 de euroeste cota lui Silva, potrivit transfermarkt.com. În 2018, acesta valora 5 milioane de euro

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.