Liga 1

FCSB s-a despărțit de un jucător format la club » A noua plecare a verii

Gabriel Simion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 iunie 2022

FCSB a renunțat la serviciile lui Gabriel Simion (23 de ani), mijlocaș central.

Fotbalistul supranumit de Becali „noul Pintilii” a fost împrumutat la Aris Limassol în stagiunea trecută, iar potrivit digisport.ro, acesta nu va mai fi jucătorul celor de la FCSB din sezonul viitor.

Gabriel Simion pleacă de la FCSB

Simion, care a bifat doar 23 de meciuri în tricoul roș-albastru, a mai fost împrumutat de-a lungul carierei la Astra, Clinceni, Dunărea Călărași și Daco-Getica.

Mijlocașul format la academia lui FCSB a jucat 24 de meciuri în sezonul trecut din Cipru, nu a reușit să marcheze și a oferit o pasă decisivă.

Simion este al 9-lea jucător care pleacă de la FCSB în această vară, după: Claudiu Keșeru, Andrei Miron, Andrei Burlacu, Cristian Dumitru, Robert Ion, Dragoș Nedelcu, Vinicius și Cătălin Straton.

FCSB i-a adus pe Bouhenna și Dawa

Până în acest moment al perioadei de mercato, FCSB a adus doi jucători, pe Dawa, de la Botoșani, și Bouhenna, de la CFR Cluj, ambii postul de fundaș central.

Pentru Dawa, Becali a plătit 350.000 de euro celor de la Botoșani, iar jucătorului îi oferă un salariu de 14.000 de euro lunar, plus 30.000 la semnătură.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.