Tenis

Bianca Andreescu a plâns ca un copil după finala de la Bad Homburg: „Nu aș putea să cer mai multe de la voi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 iunie 2022

Bianca Andreescu (22 de ani, 64 WTA) a izbucnit în lacrimi după finală pierdută la Bad Homburg, în fața lui Caroline Garcia (28 de ani, 75 WTA), scor 7-6(5), 4-6, 4-6.

După titlul cucerit la US Open, în 2019, Bianca Andreescu a fost măcinată de accidentări. A ratat prima parte a sezonului actual, inclusiv competiția de la Australian Open. Canadianca și-a reintrat treptat în formă, iar finala de la Bad Homburg îi dă încredere pentru viitor. 

Astăzi, Bianca a fost învinsă în ultimul act de Garcia, la finalul a 2 ore și 47 de minute de joc. Pe podium, în timpul interviului, Andreescu nu și-a putut ascunde emoțiile și a izbucnit în plâns.

VIDEO Bianca Andreescu, în lacrimi la Bad Homburg

„Au fost câteva luni foarte dificile. Nu aș fi fost aici fără voi (n.r. oamenii din staff). Ați fost alături de mine în cele mai dificile momente ale carierei. Nu aș putea să cer mai mult de la voi. Când sunt aici, la Bad Homburg, am un sentiment special. Sper să revin și anul viitor. Vă mulțumesc pentru tot!”, a spus Bianca Andreescu, printre lacrimi.

VIDEO Gabriel Hristache, antrenorul care a descoperit-o pe Bianca Andreescu, interviu EXCLUSIV: „În 10 meciuri, Bianca o învinge pe Simona 7-3”

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.